A Nem adom a házamat Mozgalom levele

Nem adom a házamat Mozgalom-Korrektúra-avagy oszd meg a devizahiteleseket és uralkodj!

Rövid NCK előszó: Kedves felelőtlen, nyerészkedő, spekulációs célból több tucat „devizahitelt” felvevő embertársunk! A kormány és a háttérhatalom szócsövei szerint a "devizahitelesek" megérdemlik a sorsukat! Laza bemelegítés után Bayer Zsolt önti a hidegzuhanyt. A jelmondata lehetne: oszd, alázd a devizahiteleseket és uralkodj!

Nem adom a házamat Mozgalom levele:

Tisztelt Navratil Attila!
 
Jelzem, hogy a demonstráció néhány lejárató hírrel –leginkább ECHO tv -korrektura-1-resz -ben megjelentekkel – ellentétben nem Orbán Viktor ellen folyik. (videó a cikk alatt)
 
Mi most egy nagyon konkrét céllal vagyunk ott.
Annak az embernek a házánál vagyunk, aki a legnagyobb ráhatással lehet a legfontosabb követelésünk megvalósítására.
A kormány mostani kommunikációja alapján – miszerint az embereket többek között átverték – követeljük a végrehajtások azonnali leállítását.
 
Úgy tűnik, hogy kedden reggel több szervezet jelenlétében megnyitjuk a ház másik kapujánál is a demonstrációt.
Mindkét helyszínen állandó jelenléttel november elsejéig maradunk, vagy amíg a végrehajtások le nem álltak.
 
Megjelenésükre, és tudósításukra számítva,
 
Tisztelettel: Póka László (NCK: a második videó csak néhány hete készült. 
Bayer Zsolt ott még másként látta a dolgokat.Mi történhetett azóta ? ?)

 

Kapcsolódó cikkek:

Varga István MNB-Ez a “termék” sem az Alaptörvénynek, sem a Nemzeti Hitvallásnak nem felel meg!​

Feljelentés-Bankárok-Üzletszerűen, bűnszövetségben elkövetett csalás​

Hágába a Felelősökkel​ [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM