MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A “DEVIZA”-HITELEZÉS FELELŐSEIT.

MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A "DEVIZA"-HITELEZÉS FELELŐSEIT.

MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A "DEVIZA"-HITELEZÉS FELELŐSEIT.

[good_old_share]


Kattan a bilincs a „deviza”-csalásban érintettek csuklóján?

 

Komolyan gondolják, vagy csak egy ócska kampányfogás? Szerinted?
Véglegesen rendezné a devizahitelesek ügyét a Jobbik.

loading...

A párt börtönbe záratná a devizahiteles rendezés felelőseit, meglendült az építőipar, tovább gyengült a forint.

Bankok kontra hitelesek

Börtönbe záratná a devizahiteles rendezés felelőseit, és valós tárgyalásra kényszerítené a bankokat az érintettekkel a Jobbik.

A párt alelnöke azt mondta: olyan javaslatcsomagon dolgoznak, amellyel a hitelkárosultak helyzete rendeződne. Z. Kárpát Dániel szerint erre azért van szükség, mert a kormány már nem tesz semmit a bajban maradtakért.

Z. Kárpát Dániel azt ígérte: kormányra kerülésük esetén, felvételkori árfolyamon kell majd elszámolni az adósoknak a korábbi devizahiteleket.

loading...

„Hogyha valaki 165 forinton vette fel az úgynevezett hitelét, és neki ezt 256 forinton, piaci árfolyamon forintosította a Fidesz–KDNP, akkor két következmény következzen ebből.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az egyik az, hogy felvételkori árfolyamon váltsuk vissza ezeket, tehát, ha 165 forinton vette fel, akkor 165 forinton készüljön az elszámolási törvény.
A másik következmény, amihez ragaszkodom, az pedig a felelősök elszámoltatása, tehát kerüljön a vádlottak padjára mindenki, aki csalárd módon hozzájárult a magyar állampolgárokat kifosztó gépezet működtetéséhez” – nyilatkozta a képviselő.

NCK: Vajon miként értékeli a Jobbik azt a tényt, hogy egy üzleti csoport közel kétmillió Magyar családot éveken át 734 milliárd forinttal károsított meg? Mindezt természetesen jogilag bizonyítottan!

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a hazai bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Van, aki szerint ez csalás, és akadnak olyanok, akik szerint ez csak „tisztességtelenség”. Mivel a Jobbik is tisztában van ezzel a ténnyel, és nem tett ügyészségi feljelentést, ezért joggal feltételezzük, hogy a párt szerint is csak tisztességtelenség.

loading…


És a kérdésünk továbbra is az: Ha most a Jobbik ellenzékből sem meri nevén nevezni a dolgokat, akkor a későbbiekben mit várhatunk a párttól? Ennek a ténynek a fényében várjuk az olvasóink véleményét a Jobbikkal kapcsolatban!

Szerinted melyik párt oldja meg a „deviza”-károsultak problémáját?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A BANKÁROK IDOMÍTOTT MAJMAI.
A BANKÁROK IDOMÍTOTT MAJMAI.

A BANKÁROK IDOMÍTOTT MAJMAI. [good_old_share] Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll! Újabb 13 kövér-bónás videó került a listába. Már 40 fölött járunk,...

ELJÁRÁS AZ EMBERI JOGOK EURÓPAI BÍRÓSÁGA ELŐTT.
ELJÁRÁS AZ EMBERI JOGOK EURÓPAI BÍRÓSÁGA ELŐTT.

ELJÁRÁS AZ EMBERI JOGOK EURÓPAI BÍRÓSÁGA ELŐTT. [good_old_share] Mit várhatunk az Emberi Jogok Európai Bíróságától? Miért jött létre, és hogy...

Close