MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A “DEVIZA”-HITELEZÉS FELELŐSEIT.

MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A "DEVIZA"-HITELEZÉS FELELŐSEIT.

MAGYARORSZÁGON BÖRTÖNBE ZÁRNÁK A "DEVIZA"-HITELEZÉS FELELŐSEIT.

[good_old_share]


Kattan a bilincs a „deviza”-csalásban érintettek csuklóján?

 

Komolyan gondolják, vagy csak egy ócska kampányfogás? Szerinted?
Véglegesen rendezné a devizahitelesek ügyét a Jobbik.

A párt börtönbe záratná a devizahiteles rendezés felelőseit, meglendült az építőipar, tovább gyengült a forint.

Bankok kontra hitelesek

Börtönbe záratná a devizahiteles rendezés felelőseit, és valós tárgyalásra kényszerítené a bankokat az érintettekkel a Jobbik.

A párt alelnöke azt mondta: olyan javaslatcsomagon dolgoznak, amellyel a hitelkárosultak helyzete rendeződne. Z. Kárpát Dániel szerint erre azért van szükség, mert a kormány már nem tesz semmit a bajban maradtakért.

Z. Kárpát Dániel azt ígérte: kormányra kerülésük esetén, felvételkori árfolyamon kell majd elszámolni az adósoknak a korábbi devizahiteleket.

„Hogyha valaki 165 forinton vette fel az úgynevezett hitelét, és neki ezt 256 forinton, piaci árfolyamon forintosította a Fidesz–KDNP, akkor két következmény következzen ebből.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Az egyik az, hogy felvételkori árfolyamon váltsuk vissza ezeket, tehát, ha 165 forinton vette fel, akkor 165 forinton készüljön az elszámolási törvény.
A másik következmény, amihez ragaszkodom, az pedig a felelősök elszámoltatása, tehát kerüljön a vádlottak padjára mindenki, aki csalárd módon hozzájárult a magyar állampolgárokat kifosztó gépezet működtetéséhez” – nyilatkozta a képviselő.

NCK: Vajon miként értékeli a Jobbik azt a tényt, hogy egy üzleti csoport közel kétmillió Magyar családot éveken át 734 milliárd forinttal károsított meg? Mindezt természetesen jogilag bizonyítottan!

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a hazai bankok a Magyar társadalom jelenős tömegétől (1,9 millió szerződés) 734 milliárd forintot vontak el szervezetten és folytatólagosan. Van, aki szerint ez csalás, és akadnak olyanok, akik szerint ez csak „tisztességtelenség”. Mivel a Jobbik is tisztában van ezzel a ténnyel, és nem tett ügyészségi feljelentést, ezért joggal feltételezzük, hogy a párt szerint is csak tisztességtelenség.

loading…


És a kérdésünk továbbra is az: Ha most a Jobbik ellenzékből sem meri nevén nevezni a dolgokat, akkor a későbbiekben mit várhatunk a párttól? Ennek a ténynek a fényében várjuk az olvasóink véleményét a Jobbikkal kapcsolatban!

[poll id=”7″]

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM