MAGYAR DEVIZAHITELESEK ÜGYE AZ EP ALELNÖKE ELŐTT.

MAGYAR DEVIZAHITELESEK ÜGYE AZ EP ALELNÖKE ELŐTT.

MAGYAR DEVIZAHITELESEK ÜGYE AZ EP ALELNÖKE ELŐTT.

[good_old_share]


Ha a "deviza" és Quaestor Magyar károsultak ügye nem érdekli a Magyar miniszterelnököt, akkor tovább kell lépni olyan fórumok elé, amely a Magyarokat európai polgárnak tekinti, és ennek megfelelően kezeli a Magyarországi erópai polgárok fogyasztóvédelmi jogait.

 

Sajnos nincs más megoldás!

loading...

Dr. Szakács László – A károsultak “megmentéséért” hozott törvények csak a kormány kegyeltjeinek kedveztek, többszázezer ember pedig fut a pénze, lakása, megtakarítása után.Orbán és kormánya hallani sem akar a Quaestor- és devizahitelesekről.

Fontos találkozón vagyunk túl, Frans Timmermanssal, az Európai Bizottság első alelnökével.

A helyzet rendezése érdekében az európai színtéren folytatjuk a küzdelmet! Dr. Szakács László.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/Tényleg felelőtlenek voltak a hitelkárosultak? Valóban megfelelő tájékoztatást kaptak az esetleges kockázatokról ??? A Magyar közvélemény számára ez volt a hivatalos hitelkockázati tájékoztató:

A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZÁSOK! 2018-BAN EZ A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS?
DEVIZÁSOK! 2018-BAN EZ A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS?

DEVIZÁSOK! 2018-BAN EZ A MAGYAR IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS? [good_old_share] A tárgyalóterem, ahonnan kiszippantották az igazságot.   Ma ültem egy szobában. Ez a...

HÁZVÁSÁRLÁS - VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS A KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL!
HÁZVÁSÁRLÁS – VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS A KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL!

HÁZVÁSÁRLÁS - VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS A KORMÁNY TÁMOGATÁSÁVAL! [good_old_share] A szerződések már aláírásra is kerültek, melyeknek összértéke mintegy 3,3...

Close