KERÜLD EL A BANKOT! MŰVELETI TERÜLET!

KERÜLD EL A BANKOT! MŰVELETI TERÜLET!

Tisztelt Navratil Attila!

 

Mindez 21-én éjjel történt.
Állítólag Szigetszentmiklóson ismeretlenek a lenti plakátot ragasztották bankok kirakatára.
Ez miatt Közveszéllyel való fenyegetés miatt indítottak nyomozást!!!!
Lehet, hogy olvasni is kellene tanulni néhányaknak.
Valamiért a házunk közelében várt egy rendőrautó.
Igazoltattak, majd előállítottak, és a végén tanúként kihallgattak.Ezt követően visszaszállítottak a kocsimhoz, átkutatták, és az összes szórólapot egyenként megszámolták, majd lefoglalták. Mi lett volna, ha mondjuk harmincezer darab van nálam?
EL akarták venni a hungarocell csákányokat is.
Aztán szabadon engedtek.
A bankoknál helyszínelnek, műveleti terület, és aki arra jár, igazoltatják.
Azt is hallottam bent, hogy dns mintát is vesznek a helyszínen.
HAjrá! 

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

0630-931-9802

Egy szemtanú hozzászólása a helyszínelésről:Személy szerint én voltam arra Imolàval az erste bank előtt… megàlltunk érdeklődve ,hogy mi történik szeretett városunkba. A rendőr odajött ,hogy mit csinálunk ott. Elkèrte az iratainkat. A kérdésemre ,hogy miért igazoltat azt mondta, hogy egy bűncselekmény helyszínén vagyunk. Elmosolyodtam, hisz egy parkolòba álltunk az út túl oldalán. Azt állította,hogy műveleti területen vagyunk. Kerdeztem ,hogy azt nem szokták e lezárni, de választ nem kaptam. Körbejarta a kocsit majd megkèrt hogy nyissam ki a csomagtartót. Mielőtt megtettem megkerdeztem megegyszer hogy mire fel ez az intézkedés, mire a rutinellenörzès választ kaptam. Érdekesnek tartom hogy maga a rendőr sem tudja hogy mit miért csinál hisz ugyanarra a kérdésre több különböző választ kaptam. Láthatóan idegesitette őket a jelenlétük, főleg mikor látták hogy a következő "büntèny" helyszínére is elkisertuk őket. Ott már társaságot is kaptunk hisz a parkolòba mègegy jàrőrautó megjelent akik mögöttünk álltak hosszú percekig mozdulatlanul. Végül hagytuk őket nyugodtan dolgozni hisz nagyon komoly és megterhelő esetet kell felderiteniuk….

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM