DR.PAPP LAJOS BESZÉDE A PARLAMENTBEN

DR.PAPP LAJOS BESZÉDE A PARLAMENTBEN.

DR.PAPP LAJOS BESZÉDE A PARLAMENTBEN

Az alábbi beszéd közvetlenül a 2010-es kormányváltás után hangzott el a Magyar Parlamentben. A kormányváltás és az elsöprő fidesz győzelem egyik fő indokát 2010-ben az szolgáltatta, hogy a Magyar Emberek véleményt mondtak az mszp korábbi intézkedéseiről és teljesítményéről.

Az eltelt évek és a fidesz eddigi tettei, illetve intézkedései elégségesek voltak ahhoz, hogy felmérjük, és a gyakorlatban is igazoltnak láthassuk Dr. Papp Lajos 2010-ben elhangzott aggodalmait. Vajon a következő választás alkalmával szintén ilyen elsöprő arányban mondanak véleményt a választók a fidesz tetteiről?

loading...

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITEL" - FŐSZEREPBEN A BÉKÉLTETŐ TESTÜLET.
“DEVIZAHITEL” – FŐSZEREPBEN A BÉKÉLTETŐ TESTÜLET

"DEVIZAHITEL" - FŐSZEREPBEN A BÉKÉLTETŐ TESTÜLET A Népszava szerint egyre több ügy zárul a pénzügyi szervezetek és a fogyasztók közti,...

BEVEZETNÉK A MAGÁNCSŐD INTÉZMÉNYÉT.
BEVEZETNÉK A MAGÁNCSŐD INTÉZMÉNYÉT

BEVEZETNÉK A MAGÁNCSŐD INTÉZMÉNYÉT Sose feledjük: az ördög a részletekben rejlik! Bevezetné a magáncsőd intézményét a KDNP. Ha egy család...

Close