DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BRÜSSZEL! – OSZD MEG!

DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BRÜSSZEL! - OSZD MEG!

DEVIZAKÁROSULTAK! IRÁNY BRÜSSZEL! – OSZD MEG!

Irány Brüsszel! /ha kedd akkor Belgium/ [cn-social-icon]

Tisztelt Sorstársak, adósok és "politikusok"!

Azt hiszem éppen itt az ideje, hogy írjak nektek az Európai Parlamentbe tervezett utunkról.
Különösen ajánlom az alábbiakat azoknak, akik politikai felhangot keresnek és alig várják, hogy lejobbikosozzanak, vagy megköpködjenek valamit, amit csak lehet. Azt is mondhatnám, hogy nem kell nekünk ellenség, ha "barátaink" is vannak!Egyre többen és többször mondják, hogy belföldön nem tudjuk megoldani közös problémánkat, az átverésünket. Nem árulok el nagy titkot ha azt mondom, hogy a magyar kormány a bankszövetséggel és az állítólagos jogi segítséggel karöltve olyan triumvirátust alkot, amit nagyon nehéz lesz áttörnünk. Belülről. Akkor mi most megpróbáljuk kívülről! 

Az Európai Unió működéséről szóló szerződés 227. cikke értelmében minden polgár joga, hogy bármikor – akár saját nevében, akár másokkal együtt – petíciót nyújtson be az Európai Parlamenthez. Ezt használjuk most ki. Az Alapjogi Charta 44. cikke szerint ezt a petíciót, mint az unió polgárai, magánszemélyekként fogjuk benyújtani.
Ez teljesen másfajta petíció, mint amikkel itthon bombázzuk az illetékeseket. Ezt egy erre a célra létrehozott bizottság fogadja be és vizsgálja ki. Szélsőséges esetben még kötelezettségszegési eljárás is indulhat, bár ezt nagyon nem szeretném.

Mostanában itt a Facebook-on nem voltunk aktívak, ezt bizonyára észrevettétek. Ezt a brüsszeli utat szerveztük. MI SZERVEZTÜK AZ ÉN ÖTLETEM ALAPJÁN, NEM A JOBBIK. Ezt azért tartom fontosnak így kiemelni, mert egyre több helyről kapjuk vissza, hogy "Jobbik szervezés, nem érdekel" és hasonlók. 

Amikor jött ez az ötlet, rögtön követte az, hogy ez támogatás nélkül biztos, hogy nem fog menni. Írtam egy kör e-mail-t az összes ellenzéki párt 1-1 EP képviselőjének és kértem a segítségüket a ötlet megvalósításához. A levélben természetesen megírtam, hogy a devizahiteles ügy megoldását akarom kissé elősegíteni. Két képviselőtől kaptam visszajelzést. Az egyik simán lerázott, mondván "nem áll módjában segíteni". A másik Morvai Krisztina volt, aki csak ezt kérdezte: miben segíthetek? Hát ennyi a Jobbikos kötődés.

Szerintetek a többi párt mennyire akarja megoldani a problémáinkat, függetlenül attól, hogy devizahitele van MSZP-snek, fideszesnek, jobbikosnak és az összes többinek is. Az én olvasatom szerint Morvai azt a főbenjáró bűnt követte el, hogy a dolgát csinálta, amiért fizetik és amiért megválasztották. Javaslom a későbbiekben, ha valakinek kérdése van, tegye fel nekünk nyugodtan. Talán egyszerűbb első kézből értesülést szerezni, mint ilyen-olyan elméleteket gyártani.Egyébként Krisztina felé kifejezett kérésem volt, hogy a Jobbik maradjon a háttérben, nem akarok politikai kötődést, pártot, vagy bármilyen más megosztó pontot ebbe a dologba bevinni. Látjátok, így is kikezdtek még azok is, akinek szintén van devizehitelük. Ők vajon milyen messiásra várnak?!

Ennél többet akkor mondunk, amikor visszajöttünk. Különleges sajtó -és adós tájékoztatós ötletem is van, hamarosan ezt is megosztom veletek. Figyeljétek az oldalunkat és az eseményoldalt is.

Legyetek jók és drukkoljatok nekünk! Sziasztok: Kerékgyártó László – Radikális Bankellenes Csoport

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM