BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA.

BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA.

BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA.

[good_old_share]


Z. Kárpát Dániel – Ravasz László ügyvéd úrral a kormány asszisztálásának köszönhetően megállíthatatlanul folyó, és egyszerűen nonszensz kilakoltatási helyzetről beszélgetünk a Parlament falain kívül! (videó alább).

 

A többi ellenzéki erő mellett a kormánypártokat is felszólította a Jobbik alelnöke, hogy álljanak az általuk kidolgozott hatpontos banki elszámoltatási csomag mellé.Z. Kárpát Dániel azt hangsúlyozta szerdai budapesti sajtótájékoztatóján: az általuk szorgalmazott intézkedések jelentős hányada kormányhatározatként is meghozható, így akár az európai parlamenti választási kampány idején, a parlamenti ülésszak szünetében is bevezethető.

Arra emlékeztetett: hatpontos – évente százmilliárdos nagyságrendű költségvetési bevételt generáló – csomagjuk megszüntetné a tranzakciós illeték ügyfelekre hárítását, emellett korábbi szintjére emelnék a bankadót, visszavezetnék a hitelintézeti járulékot.

Ravasz László ügyvéd úrral a kormány asszisztálásának köszönhetően megállíthatatlanul folyó, és egyszerűen nonszensz kilakoltatási helyzetről beszélgetünk a Parlament falain kívül!Az elemek között említette a kormány és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) kötött megállapodás felbontását, mert abban a kabinet vállalta, hogy nem ró újabb terheket az érintett bankokra, valamint kilakoltatási és részleges végrehajtási moratórium bevezetését, utalva arra, hogy három év alatt tízezernél több családot tettek ki otthonából, „jórészt indokolatlan módon”.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Elengedhetetlennek nevezte, hogy piaci helyett a felvételkori árfolyamon forintosítsák az egykori devizahiteleket, hangsúlyozva, hogy a két összeg közötti különbséget pártja visszaadná a magyar embereknek, a jegybank osztalékát pedig  kötelezően befizettetnék a költségvetésbe.

loading…


Az így befolyt százmilliárdokból egy kártérítési alap felállítását tervezzük – közölte Z. Kárpát Dániel, aki szerint ebből a pénzből segítenék a nehéz helyzetbe került emberek lakhatását, aminek része egy állami bérlakás-program és az épített lakások számának megduplázása is, utóbbi azért, hogy megfékezhetővé váljanak az elszabadult ingatlan- és albérletárak.

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM