BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA.

BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA.

BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA.

[good_old_share]


loading...

Z. Kárpát Dániel – Ravasz László ügyvéd úrral a kormány asszisztálásának köszönhetően megállíthatatlanul folyó, és egyszerűen nonszensz kilakoltatási helyzetről beszélgetünk a Parlament falain kívül! (videó alább).

 

A többi ellenzéki erő mellett a kormánypártokat is felszólította a Jobbik alelnöke, hogy álljanak az általuk kidolgozott hatpontos banki elszámoltatási csomag mellé.Z. Kárpát Dániel azt hangsúlyozta szerdai budapesti sajtótájékoztatóján: az általuk szorgalmazott intézkedések jelentős hányada kormányhatározatként is meghozható, így akár az európai parlamenti választási kampány idején, a parlamenti ülésszak szünetében is bevezethető.

Arra emlékeztetett: hatpontos – évente százmilliárdos nagyságrendű költségvetési bevételt generáló – csomagjuk megszüntetné a tranzakciós illeték ügyfelekre hárítását, emellett korábbi szintjére emelnék a bankadót, visszavezetnék a hitelintézeti járulékot.

Ravasz László ügyvéd úrral a kormány asszisztálásának köszönhetően megállíthatatlanul folyó, és egyszerűen nonszensz kilakoltatási helyzetről beszélgetünk a Parlament falain kívül!

loading...Az elemek között említette a kormány és az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankkal (EBRD) kötött megállapodás felbontását, mert abban a kabinet vállalta, hogy nem ró újabb terheket az érintett bankokra, valamint kilakoltatási és részleges végrehajtási moratórium bevezetését, utalva arra, hogy három év alatt tízezernél több családot tettek ki otthonából, „jórészt indokolatlan módon”.

Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Elengedhetetlennek nevezte, hogy piaci helyett a felvételkori árfolyamon forintosítsák az egykori devizahiteleket, hangsúlyozva, hogy a két összeg közötti különbséget pártja visszaadná a magyar embereknek, a jegybank osztalékát pedig  kötelezően befizettetnék a költségvetésbe.

loading…


Az így befolyt százmilliárdokból egy kártérítési alap felállítását tervezzük – közölte Z. Kárpát Dániel, aki szerint ebből a pénzből segítenék a nehéz helyzetbe került emberek lakhatását, aminek része egy állami bérlakás-program és az épített lakások számának megduplázása is, utóbbi azért, hogy megfékezhetővé váljanak az elszabadult ingatlan- és albérletárak.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉS SEMMIS! ENNYI!
AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉS SEMMIS! ENNYI!

AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉS SEMMIS! ENNYI! [good_old_share] DEVIZAHITEL-MINDEN MEGVÁLTOZOTT, VÁRJUK, HOGY A KORMÁNY VÉGRE A DEVIZÁS ÁLDOZATOK OLDALÁRA ÁLLJON! OSZD...

A JOGSZERŰTLEN KILAKOLTATÁSOKAT A CIVILEKNEK SIKERÜLT MEGAKADÁLYOZNI.
A JOGSZERŰTLEN KILAKOLTATÁSOKAT A CIVILEKNEK SIKERÜLT MEGAKADÁLYOZNI.

A JOGSZERŰTLEN KILAKOLTATÁSOKAT A CIVILEKNEK SIKERÜLT MEGAKADÁLYOZNI. [good_old_share] Amint a „deviza”-károsultak kerülnek szóba a parlamentben, a kormánypárti képviselők (FIDESZ-KDNP) azonnal...

Close