AKIK AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKÉRT VALÓBAN KÜZDENEK

AKIK AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKÉRT VALÓBAN KÜZDENEK.

AKIK AZ ÁTVERT DEVIZAKÁROSULTAKÉRT VALÓBAN KÜZDENEK


[good_old_share]

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!

loading...

NCK: a videó után egy Wass Albert idézet, valamint egy kérdés. Olvasd el!

 

Közveszéllyel fenyegetés I. fokon három év után a harmadik bíróval a harmadik tárgyaláson.
Izgalmas volt.

Talán már a bíró is érti, hogy mekkora baromság az, amit az ügyész ránk zúdított.

Köszönjük Gaudi-Nagy Tamásnak a védelmet.

Jó volt megtapasztalni, hogy sokan érdeklődtek az egyik legviccesebb koncepciós eljárás tárgyalása iránt. Tanúkat hallgattunk meg.

loading...

Rendőrt, biztonsági őrt, cib fiókvezetőt.

A termet megtöltöttük. Szerintem ebből a tárgyalásból is sokat lehetett tanulni. Következő tárgyalás 2016. november 03. 8:30. Szintén Ráckevén. Akkor tűzszerészek vezetőjét fogjuk kérdezni, és a biztonsági őrök vezetőjét.

A tárgyalás utáni sajtótájékoztató itt nézhető meg:

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Tények: Hazánkban a bankok üzletszerűen, szervezetten, folytatólagosan, különösen nagy anyagi kárt okoztak az átvert károsultaknak. Ezt az elszámolásban maguk számszerűsítették. (természetesen csak egy kis részét).

Az ügyészség ennek ellenére nem indította meg hivatalból az eljárást.

Az ügyészség felügyeletét ellátó parlament, és a parlamenti pártok egyike sem utasította az ügyészséget az eljárás megindítására.

Kérdés: Valójában melyik parlamenti párt képviseli az átvert „deviza”-károsultak érdekeit?

"- Háromféle ember van ebben az országban […] háromféle magyar. Mind a három egyezik abban, hogy elégedetlen a világgal, a kormánnyal, ami ennek a világnak a nyakán ül, a rendszerrel, mindennel.

Panaszkodnak, morognak, keseregnek, átkozódnak. Aztán egy részük úgy próbálja megoldani a maga bajait, hogy kiszolgálja a hatalmon lévőket. Csatlakozik hozzájuk. Hasán csúszik, farkát csóválja, s ha odalöknek neki egy koncot, s befogadják cselédnek, akkor veszettebb lesz a veszett kutyánál, marósabb a vad farkasnál, kegyetlenebb az ellenségnél, kommunistább a kommunistánál, csakhogy bebizonyítsa a maga hűségét, és nagyobb koncot kapjon érte.

Egy másik részük az ellenkezőjét teszi: feláll a két lábára és verekszik. Védi azt, amiről úgy érzi, hogy az övé. A maga jussát az élethez. A maga jussát a szabadsághoz. A maga jussát ehhez a földhöz, melyen született, s mely a hazája. Verekszik másokért is, mindenkiért. A mások jussáért, a mások szabadságáért. A még csak meg sem születettekért is verekszik. Mindenkiért és mindenki helyett.

Aztán van a harmadik csoport, a nagy csoport, amit úgyis nevezhetünk: a nép. Akinek nincsen arca, sem rossz, sem jó. Sem szép, sem csúnya. Se nem hős, se nem áruló. Senki és semmi. Tömeg. Nyáj. Nem tesz se jót, se rosszat. Semmit se tesz. Csak meghúzódik és vár. És mint a fű a rátaposó láb alatt, meghajlik, meggörbed tűr, mindent eltűr, s amikor tovább lép a nagy láb, akkor lassan felegyenesedik megint. De sohasem egészen. Egy kissé mindég meghajolva marad, készen arra, hogy újra lelapuljon egy másik láb alatt.

Érted? Eszébe sem jut, hogy tegyen valamit a rátaposó láb ellen, megvágja, megszúrja, küzdjön ellene, kockázatot vállaljon jussáért, a szabadságáért, bármiért, érted? Ez a nagy tömeg. Ez a nép." – Wass Albert

Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

[apss_share]
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
MUNKABÉRLETILTÁS-HELYTELEN SZÁMÍTÁS.
MUNKABÉRLETILTÁS-HELYTELEN SZÁMÍTÁS

MUNKABÉRLETILTÁS-HELYTELEN SZÁMÍTÁS [good_old_share] Ambrusné Salap Szilvia - Segítsetek, hogy segíthessek! Most azoknak mondom, akik banki hitelek miatt munkabérletiltással vannak megáldva,...

MERKANTIL BANK BŰNÖZŐI.
MERKANTIL BANK BŰNÖZŐI

MERKANTIL BANK BŰNÖZŐI (dolgozat) [good_old_share] Dr. Varga-Damm Andrea - Kedves Barátaim!   Ma betelt a pohár és úgy gondoltam, hogy...

Close