A TISZTESSÉGES BÍRÓK

A TISZTESSÉGES BÍRÓK.

A TISZTESSÉGES BÍRÓK


[good_old_share]

Dr. Varga-Damm Andrea

A napokban BIRÓKKAL találkoztam.
Kérdezhetnétek tőlem, hogy miért olyan különleges ez, hiszen szinte minden nap találkozom birókkal. Igen, szinte minden nap találkozom birókkal, de tegnap a szó nemes értelmében vehető BIRÓKKAL (igy nagy betűkkel) találkoztam. 

loading...

A Győri Törvényszéken egy fertődi család hosszú évek óta zajló küzdelmében – másodfokú tárgyaláson – találkoztam három BIRÓVAL. Első fokon a család magát képviselte, s bár az első fokú biró is érzékelte, hogy az ügyben hol az igazság, de nem merte megtenni azt még, amit a másodfokú biróság igen. 

Ez a birói tanács megmutatta, amit ma már nagyon ritkán lehet megtapasztalni, hogy az igazság érvényesüléséhez kereste meg a jog értelmezéséből az indokokat. 
Annyira sajnálom, hogy a nevüket nem irhatom le, mert még esetleg soha többé nem kerülhet általam képviselt ügy hozzájuk. 

Köszönöm nekik, hogy a gyakran felmerülő kételyeimet, miszerint érdemes-e ezt a munkát folytatni, tegnap egy kicsit eloszlatták és újra reményt adtak hozzá, hogy igen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/ [apss_share]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAKÁROSULT VAGY? MOST NE ADD FEL!
DEVIZAKÁROSULT VAGY? MOST NE ADD FEL!

DEVIZAKÁROSULT VAGY? MOST NE ADD FEL! [good_old_share] A szakértő ügyvéd szerint léphetnek a devizahitelesek.   Indítsd el az alábbi lejátszót!...

ÁRFOLYAMKOCKÁZAT ADÓSRA TELEPÍTÉSÉNEK UNIÓS JOGELLENESSÉGE.
ÁRFOLYAMKOCKÁZAT ADÓSRA TELEPÍTÉSÉNEK UNIÓS JOGELLENESSÉGE

ÁRFOLYAMKOCKÁZAT ADÓSRA TELEPÍTÉSÉNEK UNIÓS JOGELLENESSÉGE [good_old_share] - kérem megosztani - Dr. Kriston István ügyvéd: UNIÓS ÜGYVÉDI NYÍLT LEVÉL A KÚRIA...

Close