A parlamenti bűnözők is elárulták a népet-Ángyán József független országgyűlési képviselő közleménye

A parlamenti bűnözők is elárulták a népet-Ángyán József független országgyűlési képviselő közleménye


Ángyán József független országgyűlési képviselő közleménye

 
    Budapest, 2013. november 8., péntek (OS) –


    A mai napon a Levegő Munkacsoport és a Vállalkozók Érdekvédelmi Szövetsége közös sajtótájékoztatóján Horváth András, a NAV munkatársa fontos, leleplező bejelentéseket tett a választási ciklusokon áthúzódó, mindkét oldalhoz köthető és folyamatos kormányzati támogatást élvező, 1000 milliárdos léptékű ÁFA-csalásokról továbbá az azokat elkövető "érinthetetlen" gengszterekről. Az elhangzottak mellett nem mehetünk el szó nélkül, anélkül, hogy csatlakoznánk a feltáró folyamathoz. 

loading...

Íme, a közös kasszák állami segédletű megrablásának újabb szelete, amiről magam is többször és sok helyen beszéltem. Le kell választanunk az államunkat, annak törvényhozását, intézményeit, az általa kezelt közös kasszáinkat és nemzeti vagyonunkat erről a politikát irányító maffia-hálózatról, és meg kell megszabadulnunk az ezt kiszolgáló, az ország kirablásában segédkező, délelőttös és délutános műszakban egymást váltogató, "ugyanazon emlőn nevelkedett politikai elittől"! Erkölcsi megújulás nélkül nincs jövője a magyarságnak. Ennek alapja pedig az igaz beszéd és a nyilvánosság.

Hálás vagyok tehát Horváth Andrásnak, a NAV bátor munkatársának, aki a lelkiismeretére hallgatva dokumentálta és nyilvánosságra hozta mindazt, amit a saját helyén megtapasztalt, és amihez asszisztálni nem volt hajlandó. Azt remélem, hogy egyre többen fogják magukat hasonló lépésekre elszánni. Ahogyan Horváth András, úgy ők is számíthatnak minden tisztességes ember támogatására, védelmére. 
    Kiadó: Ángyán József független országgyűlési képviselő

Országos Sajtószolgálat


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
Közjegyzők ellen indulnak perek devizacsalások miatt
Közjegyzők ellen indulnak perek devizacsalások miatt

Kártérítési perek indulnak hamarosan tömegével a közjegyzők ellen, az ok pedig köztudott: közokiratokkal fedezték a banki devizahitel csalásokat, elősegítették ezzel...

Mr. Végzet megszólalt: katasztrófa lesz a vége így is, úgy is
Mr. Végzet megszólalt: katasztrófa lesz a vége így is, úgy is

Akármit tesznek a világ legnagyobb jegybankjai, mindenképpen katasztrófával végződő útra terelhetik a világgazdaságot - véli Nouriel Roubini, aki a Mr....

Close