A BUDA CASH KÁROSULTAK SEGÉLYKÉRÉSE

A BUDA CASH KÁROSULTAK SEGÉLYKÉRÉSE.

Nemzeti Civil Kontroll

Polgárjogi Mozgalom

Tisztelt Vezetőség!

Tárgy: Buda Cash károsult segítség kérése  [cn-social-icon]

Örömmel fogadtuk, hogy a FEOSZ közérdekű keresetet indit az MNB perbe hívásával, ez a károsultak erkölcsi győzelmét biztosítani is fogja. A károsultaknak azonban anyagi követelések kiegyenlítése  az elsődleges és  az erre irányuló intézkedésekkel való késlekedés ezt  ellehetetleniti.A per csak egy színházi előadás élményét nyújthatja addig, amíg a károkozó tulajdonosi kör vagyonával- melynek jelentős részét a befektetőktől kicsalt vagyon képezheti- szabadon rendelkezhet.

Egyelőre egy színházi előadás nézőterén ülünk.  Hasonló maratoni előadásokat már átéltünk.  Az előadás több mint 10 évig is eltarthat, nézők és színészek kihalnak, a még nézőtéren ülők már csak bóbiskolnak, a  darab bemutatásakor zsúfolt nézőtér foghíjassá vált.  A színház működését jól ismerők már régen hazamentek…

A per megindítása előtt azt a szándékot is szeretnénk látni, ami  az elszenvedett károk megtérítését is biztosítani fogja.

Elsődlegesen a Buda Cash vagyona lenne hivatott a  kártalanitásra.  A vagyon  jelentős részéhez már csak  a tulajdonosokon keresztül lehet hozzáférni. Ennek a vagyonnak a megőrzésére azonban nem születtek intézkedések.  A tulajdonosok szabadon mozognak és intézkednek, a z eddig még el nem rejtett vagyon további kimenekitése  igy garantálható.  Az időben nem zárolt vagyon a kárt szenvedettekhez nem fog elkerülni, ennek mennyisége a háttéralkuk során több csatornán keresztül   O-ig  csökkenhet.

A fedezetelvonás már nyilvánvalóan hosszabb ideje folyik, az ügyfelek visszavonhatatlan megkárositása  ezzel válik véglegessé.  Szeretnénk  a zárolással azt is biztositottnak látni, hogy a csalók és felelősségük elbirálására kijelöltek közötti érdekazonosság kialakulásának lehetőségeit igy legalább  csökkenteni próbálják. Magyarul a tulajdonosi vagyonok zárolásáig az elcsalt vagyon olyanokat is kisértésbe hozhat, akiket a károsultak érdekeinek képviseletére jelöltek ki.Aki jogilag aggályosnak tartja a BC-hez köthető tulajdonosi vagyonok ideiglenes zárolását, befagyasztását, biztositási intézkedések megtételét  (nevezzük, ahogy akarjuk), az szabad utat nyit  a BC ügyfelek végleges megkárositásának.  Magyarország  vélhetően leghosszabb ideig  folyó, legsúlyosabb anyagi és bizalmi válságot okozó, a legszélesebb rétegeket érintő, legnagyobb csalássorozatánál lehetőség kinálkozik arra, hogy az okozott kár jelentős részét az azt elkövetőkkel téritessék meg. Az erre szolgáló lépéseket jogi aggályokra hivatkozva nem lehet késleltetni.  A jogtalanság az ügyfelek kifosztásával kezdődött, ennek orvoslása akkor is szükséges, ha ezt a jog mezsgyéjén kell megtenni.

Másodlagosan az okozott kár a mindenkori felügyeleti szervek működésével is kapcsolatba hozható. A felügyelet azért van , hogy megelőzzön és ne az események után kullogjon.  A felügyeleti szervek ellenőrzése egy látszólagos biztonságot, bizalmat sugallt az ügyfeleknek, ami félrevezető volt és alaptalanul nyugtatta meg őket.   Az MNB perbe hivása nem járhat ennek a felelősségnek a  feláldozásával.

Tisztelettel: Keszthelyi László  Buda Cash károsult

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM