SORON KÍVÜLI ELBÍRÁLÁS BRÜSSZELTŐL-SZENZÁCIÓS IDŐSZAK ELÉ NÉZNEK A DEVIZAHITELESEK.

SORON KÍVÜLI ELBÍRÁLÁS BRÜSSZELTŐL-SZENZÁCIÓS IDŐSZAK ELÉ NÉZNEK A DEVIZAHITELESEK.

SORON KÍVÜLI ELBÍRÁLÁS BRÜSSZELTŐL-SZENZÁCIÓS IDŐSZAK ELÉ NÉZNEK A DEVIZAHITELESEK.

[good_old_share]


Patricia Suarez és Kásler Árpád

A Haza Pártja, illetve Kásler árpád honlapján jelent meg az alábbi üzenet:

Abban a szerencsés helyzetben van többszázezer magyar devizahiteles, hogy az őt érintő és előtte álló időszak történéseire közvetlen ráhatással bírhat, csekély erőfeszítéssel.Spanyolországban 4 milliárd eurót fizettek vissza a bankok az adósoknak Kásler Árpád munkásságának is köszönhetően. Aki rendkívüli jó kapcsolatot épített ki 11 Európai ország devizahiteles érdekvédelmi és fogyasztóvédelmi szervezetével.

Kásler Árpád alapító tagja az  “Európai Jogi Bizottság A Fogyasztók Jogaiért” nevű szervezetnek, a fényképen  Patricia Suarez-el, a spanyol fogyasztók érdekeiért harcoló tagtársával, akinek komoly része volt a spanyolok kártalanításában.

Kásler Árpád 3 nemzetközi konferenciára kapott meghívást és vett részt, melyre Trócsányi László igazságügyi minisztert is meghívták.

loading...

A szavazás után a cikk folytatódik!

Te támogatnád a „deviza”-károsultak ügyét képviselő Kásler Árpádot és a Haza Pártját a választásokon?

Megnézem a szavazási eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...Trócsányi László ügyvédi irodája védte a devizaátverésben résztvevő bankokat, most a Fidesz elnöksége Trócsányi Lászlót ajánlotta a Fidesz-KDNP listavezetőjének az európai parlamenti választásokra. Vagyis borítékolni lehet, hogy be is fog jutni.

Képzeljék el azt a szituációt a kifosztott devizahitelesek, hogy az Európai Parlamentben, ki fogja útját állni Trócsányinak? Az MSZP jelöltje?

A devizahitelesek szavazataiért hangoskodó MSZP-s Szakács László aki megszavazta az elfuserált elszámolási törvényt? Amelyet most oly bőszen szid? De hiszen ő szavazta meg. Vagy dilettáns és nem tudja mire szavazott, ami nagy baj, vagy nagyon is jól tudja  és ismét meg lesznek vezetve a kifosztottak.

Dr. Szakács László az MSZP alelnöke szinte csak devizás témában kampányol és azzal vezeti félre Önöket, hogy most van itt az ideje az Alkotmánybírósághoz fordulni, mert rosszak a devizahiteles törvények melyeket ő maga is megszavazott.

Ezúton tájékoztatom az MSZP alelnökét, hogy a devizahiteles törvények megtámadására az Alkotmánybíróság előtt 180 nap állt rendelkezésre a hatálybalépésük után, mely immár lassan három éve letelt és a mostani adósokért aggódó huszárok ezt elmulasztották, de ne aggódjon emiatt egy percig sem, mert A Haza Pártja és Kásler Árpád nem mulasztotta el ezt sem, így tudtuk mindkét törvényt Strasbourg elé vinni, mert mi a nyitva álló 180 napon belül az AB-hoz fordultunk. Visszataszító a megvezető ténykedésük.

Vagy talán a Jobbik EP listájára szavaznak a kifosztottak? Annak a Jobbiknak a listájára, ahol Damm Andrea a lakásmaffia volt ügyvédje ténykedik, vagy Z. Kárpát Dániel, aki Szakács László Mszp alelnökkel együtt megszavazta a DH2-es törvényt?

Kikre fogják elpazarolni szavazataikat a kifosztott és megnyomorított devizahitelesek?

Ne maradj le semmiről! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: https://civilkontroll.com/newsletter/

(Kásler felszólalása 2 óra 10 perctől…)Trócsányi Lászlót, az igazságot eredményesen az utcáról egy évtizede képviselő Kásler Árpád és A Haza Pártja  tudja csak ellensúlyozni. Kásler Petíciója Brüsszel asztalán van és vizsgálják, Káslerék megtámadták egyedüliként eredményesen az MSZP és Jobbik által megszavazott elszámolási és forintosítási törvényt Strasbourgban.

Április 7-én Budapest Kossuth téren rendkívüli “devizahiteles” tüntetés lesz, érdemi ténykedéssel, nem hőbörgéssel, a 2. Brüsszeli Petíció kerül aláírásra, az elsőt tízezren írták alá, az április 7.-i petícióban, soron kívüli elbírálását kérjük Brüsszeltől, mivel lejárt a kilakoltatási moratórium.

A Kúria előtt néhány nappal elmondtam mire számíthatnak részemről a kifosztottak, azok is akiket már kilakoltattak és azok is, akik még fizetnek. Szánjanak rá néhány percet, rövid, nem hosszú. Szeptemberre tisztességes elszámolásban lesz része mindenkinek, ezt megígérem, de ehhez felhatalmazás kell az Európai Parlamentbe. Amint minden adós kárpótolva lesz, visszaadom a mandátumomat és visszavonulok a közéleti tevékenységtől.

loading…


Ne dőljenek be ismét azon szavazatkuncsorgóknak, akik ide juttatták Önöket dilettantizmusból, tudattalanul vagy tudatosan.

Április 7-én minden idők legnagyobb devizahiteles tüntetése a Kossuth téren, a Parlament előtt a Haza Pártja szervezésében. Gyülekező 10 óra 30 perctől, kezdés 11 orától. Petíció és aláírásgyűjtés. Világos üzenet Brüsszelnek és Budapestnek.

Álljon ki magáért Ön is!
Mindenki legyen ott, aki járni tud. Kásler Árpád.

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA.
BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA.

BANKOK ELSZÁMOLTATÁSA 6 PONTBAN-KILAKOLTATÁSI MORATÓRIUM MEGHOSSZABBÍTÁSA. [good_old_share] Z. Kárpát Dániel - Ravasz László ügyvéd úrral a kormány asszisztálásának köszönhetően megállíthatatlanul...

AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉS SEMMIS! ENNYI!
AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉS SEMMIS! ENNYI!

AZ ÖSSZES DEVIZAHITEL SZERZŐDÉS SEMMIS! ENNYI! [good_old_share] DEVIZAHITEL-MINDEN MEGVÁLTOZOTT, VÁRJUK, HOGY A KORMÁNY VÉGRE A DEVIZÁS ÁLDOZATOK OLDALÁRA ÁLLJON! OSZD...

Close