NOCSAK! KEDVES „DEVIZA”-KÁROSULTAK! ALAKUL EZ!

NOCSAK! KEDVES „DEVIZA”-KÁROSULTAK! ALAKUL EZ!

NOCSAK! KEDVES „DEVIZA”-KÁROSULTAK! ALAKUL EZ!

[good_old_share]

Az alábbi írás a Nemtartozunk.hu honlapon jelent meg, 2016-08-01.-én, az alább (vélhetően egy ítéletből „kivágott”) fotóval együtt.
Előbb, vagy utóbb csak kiderül az igazság! Úgy tűnik, hogy a nyilvánvaló tényeket már egyre kevésbé tudják takargatni a bankok!

loading...

Nagy kérdés az, hogy miért tartott ennyi ideig?

„A deviza nyilvántartású hitel, egy szintetikus hitel

Egy újabb elsőfokú döntés szerint a deviza nyilvántartásúnak elnevezett pénzügyi termék, befektetéssel vegyes hitelnek, HIBRID pénzügyi terméknek, szintetikus devizával (befektetéssel) ellentételezett Ft hitelnek minősült a bíróság mérlegelése szerint.

Ez a szerződésből nem vezethető le, és a pénzügyi termék értékesítése ezért jogszabályba ütközött.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Ha a szolgáltató szintetikus hitelt értékesít, és nem mást, enélkül pedig nem értékesítené a hitelt, és az adós szerződéskötési akarata ezt nem fogja át, akkor akarati hiba az akarat kinyilvánításra is kiterjed.

loading...

Ha pedig a bank enélkül (szintetikus deviza nélkül) nem tudott volna, vagy nem akart volna hitelt nyújtani, az adós pedig, minden akaratnyilvánítási információ birtokában nem kötötte volna meg a biztosan teljesülő kockázatok miatt, és az értékesített pénzügyi termék a bank befektetői minősítésre és hitelminősítésre is egyszerre alkalmatlan adósnak , de ennek ellenére a bank csak hitelminősítés alapján minősített adósnak összetett pénzügyi terméket szolgáltat, akkor ezért sem valósulhat meg egyező, és egybehangzó szerződési akarat a felek között, még ha alá is írtak, a szolgáltatással nem adekvát okiratot.”

Eddig az idézet. További kérdés még, hogy a rengeteg emberi áldozattal, kilakoltatással, nélkülözéssel és betegséggel járó hibrid, csaló pénzügyi termék meddig szedheti még az áldozatait? Miért hallgatnak a jogalkotó parlamenti pártok?
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DR. KRISTON - ÁLLAMPER" KERESET I/I. RÉSZ.
DR. KRISTON-ÁLLAMPER KERESET I/I. RÉSZ

"ÁLLAMPER" KERESET I/I. RÉSZ I-VI. FEJEZET ANONIMIZÁLT KÖZZÉTÉTELE [good_old_share] Kúria mint felülvizsgálati bíróság előtt Pfv.VI.21.003/2016 számú felülvizsgálati eljárásban Pesti Központi...

DR. KRISTON - ÁLLAMPER" KERESET I/II. RÉSZ.
DR. KRISTON – ÁLLAMPER” KERESET I/II. RÉSZ

DR. KRISTON - ÁLLAMPER" KERESET I/II. RÉSZ Ptk.240. § (1) Ha jogszabály kivételt nem tesz, a felek közös megegyezéssel módosíthatják...

Close