NOCSAK! KEDVES „DEVIZA”-KÁROSULTAK! ALAKUL EZ!

NOCSAK! KEDVES „DEVIZA”-KÁROSULTAK! ALAKUL EZ!

NOCSAK! KEDVES „DEVIZA”-KÁROSULTAK! ALAKUL EZ!

[good_old_share]

Az alábbi írás a Nemtartozunk.hu honlapon jelent meg, 2016-08-01.-én, az alább (vélhetően egy ítéletből „kivágott”) fotóval együtt.
Előbb, vagy utóbb csak kiderül az igazság! Úgy tűnik, hogy a nyilvánvaló tényeket már egyre kevésbé tudják takargatni a bankok!

Nagy kérdés az, hogy miért tartott ennyi ideig?

„A deviza nyilvántartású hitel, egy szintetikus hitel

Egy újabb elsőfokú döntés szerint a deviza nyilvántartásúnak elnevezett pénzügyi termék, befektetéssel vegyes hitelnek, HIBRID pénzügyi terméknek, szintetikus devizával (befektetéssel) ellentételezett Ft hitelnek minősült a bíróság mérlegelése szerint.

Ez a szerződésből nem vezethető le, és a pénzügyi termék értékesítése ezért jogszabályba ütközött.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Ha a szolgáltató szintetikus hitelt értékesít, és nem mást, enélkül pedig nem értékesítené a hitelt, és az adós szerződéskötési akarata ezt nem fogja át, akkor akarati hiba az akarat kinyilvánításra is kiterjed.

Ha pedig a bank enélkül (szintetikus deviza nélkül) nem tudott volna, vagy nem akart volna hitelt nyújtani, az adós pedig, minden akaratnyilvánítási információ birtokában nem kötötte volna meg a biztosan teljesülő kockázatok miatt, és az értékesített pénzügyi termék a bank befektetői minősítésre és hitelminősítésre is egyszerre alkalmatlan adósnak , de ennek ellenére a bank csak hitelminősítés alapján minősített adósnak összetett pénzügyi terméket szolgáltat, akkor ezért sem valósulhat meg egyező, és egybehangzó szerződési akarat a felek között, még ha alá is írtak, a szolgáltatással nem adekvát okiratot.”

Eddig az idézet. További kérdés még, hogy a rengeteg emberi áldozattal, kilakoltatással, nélkülözéssel és betegséggel járó hibrid, csaló pénzügyi termék meddig szedheti még az áldozatait? Miért hallgatnak a jogalkotó parlamenti pártok?
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM