MEGDŐLNEK AZ OTP ÉS AZ ERSTE DEVIZÁS SZERZŐDÉSEI?

MEGDŐLNEK AZ OTP ÉS AZ ERSTE DEVIZÁS SZERZŐDÉSEI?

MEGDŐLNEK AZ OTP ÉS AZ ERSTE DEVIZÁS SZERZŐDÉSEI?

[good_old_share]


Bár 2018-at írunk, mégis újabb és újabb bizonyítékok kerülnek elő, melyek igazolják, hogy általánosságban a „devizahitel” elnevezésű szerződések –a bank tisztességtelensége, és a szerződésszegése folytán (is) érvénytelenek.Azt már tudjuk, hogy az átvert ügyfelek „deviza”-hitel néven valójában egy nagy kockázatú befektetési ügyletet kötöttek a bankokkal. Azt is tudjuk, hogy a bankok erről nem tájékoztatták az ügyfeleiket.

loading...

Most viszont egy olyan videó került, amelyben a CÖF (Civil Összefogás Fórum) egy korábbi sajtótájékoztató keretében számolt be a hallgatóságnak és az újságíróknak arról, hogy az OTP Bank, a Bankó nevű hivatalos ügyféltájékoztatójában világosan leírta, hogy árfolyamgaranciát kínál a CHF alapú lakás és jelzáloghitelekre.

Az OTP Bank után az Erste bank is említésre kerül, ahol a szerződésből idéz részleteket az előadó. Ez is erősíti azt a tényt, hogy „devizahitel” néven csak egy swap ügyleteket tartalmazó befektetési szerződést kötöttek a bankok az átvert károsultakkal.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Érthetetlen, hogy ezek után a parlament a forint „forintosításával” (forintosítási törvény) miért kényszeritette rá az átvert adósokat az eredeti szerződés életben tartására, melynek jogfolytonos következménye a jelenlegi állapot.

(A videó után újabb videó)Neked mi a véleményed a fenti állításokkal kapcsolatban?

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
DEVIZAKÁROSULTAK TELJES KÁRTALANÍTÁSA-EZT ÍGÉRIK!
DEVIZAKÁROSULTAK TELJES KÁRTALANÍTÁSA-EZT ÍGÉRIK!

DEVIZAKÁROSULTAK TELJES KÁRTALANÍTÁSA-EZT ÍGÉRIK! [good_old_share] Völner Pál igazságügyi államtitkár által közölt adatokból is alátámasztást nyert, hogy  2010. januártól – 2017....

2018 - AMIT A PEREKRŐL TUDNI KELL.
2018 – AMIT A PEREKRŐL TUDNI KELL.

2018 - AMIT A PEREKRŐL TUDNI KELL. [good_old_share] Dr. Budaházi János ügyvéd - Új Pp. -ről "hatályos 2018 január 1."...

Close