MEGDŐLNEK AZ OTP ÉS AZ ERSTE DEVIZÁS SZERZŐDÉSEI?

MEGDŐLNEK AZ OTP ÉS AZ ERSTE DEVIZÁS SZERZŐDÉSEI?

MEGDŐLNEK AZ OTP ÉS AZ ERSTE DEVIZÁS SZERZŐDÉSEI?

[good_old_share]


Bár 2018-at írunk, mégis újabb és újabb bizonyítékok kerülnek elő, melyek igazolják, hogy általánosságban a „devizahitel” elnevezésű szerződések –a bank tisztességtelensége, és a szerződésszegése folytán (is) érvénytelenek.Azt már tudjuk, hogy az átvert ügyfelek „deviza”-hitel néven valójában egy nagy kockázatú befektetési ügyletet kötöttek a bankokkal. Azt is tudjuk, hogy a bankok erről nem tájékoztatták az ügyfeleiket.

Most viszont egy olyan videó került, amelyben a CÖF (Civil Összefogás Fórum) egy korábbi sajtótájékoztató keretében számolt be a hallgatóságnak és az újságíróknak arról, hogy az OTP Bank, a Bankó nevű hivatalos ügyféltájékoztatójában világosan leírta, hogy árfolyamgaranciát kínál a CHF alapú lakás és jelzáloghitelekre.

Az OTP Bank után az Erste bank is említésre kerül, ahol a szerződésből idéz részleteket az előadó. Ez is erősíti azt a tényt, hogy „devizahitel” néven csak egy swap ügyleteket tartalmazó befektetési szerződést kötöttek a bankok az átvert károsultakkal.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Érthetetlen, hogy ezek után a parlament a forint „forintosításával” (forintosítási törvény) miért kényszeritette rá az átvert adósokat az eredeti szerződés életben tartására, melynek jogfolytonos következménye a jelenlegi állapot.

(A videó után újabb videó)Neked mi a véleményed a fenti állításokkal kapcsolatban?

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM