EGYEZSÉGI AJÁNLAT MINDEN BANK RÉSZÉRE A SÁRGAPÓLÓSOKTÓL.

EGYEZSÉGI AJÁNLAT MINDEN BANK RÉSZÉRE A SÁRGAPÓLÓSOKTÓL.

EGYEZSÉGI AJÁNLAT MINDEN BANK RÉSZÉRE A SÁRGAPÓLÓSOKTÓL.

[good_old_share]


loading...

Egyezségi ajánlat minden bank részére a Sárgapólósoktól

Előzmény:
Az otp bank részére felajánlották a sárgapólósok a birtokvédelmi ügyek pereiben, hogy az EU Bíróság döntéséig felfüggesztik a bankokon belüli véleménynyilvánításokat, ha az otp és leányvállalatai önként leállítják a végrehajtásokat és kilakoltatásokat szintén az EU bíróság döntéséig.

Ezt az ajánlatunkat terjesztjük ki most az összes bankra.

Mindegyik bank számára felajánljuk, hogy az EU Bíróság döntéséig felfüggesztjük a bankokon belüli véleménynyilvánításokat, ha az adott bank és leányvállalatai önként leállítják a végrehajtásokat és kilakoltatásokat szintén az EU bíróság döntéséig.

Ajánlatunk csak az önkéntes végrehajtás leállítása esetén érvényes. Állami kényszerből történő végrehajtás leállítás megvalósulása esetén folytatjuk a véleménynyilvánításokat.

 

Ajánlatunk nem terjed ki a bankokon kívüli, vagy kívülről a bankok kirakatán történő véleménynyilvánításokra, valamint bankvezérek, politikusok házainál megvalósított akciókra.

loading...
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Ez utóbbiak felfüggesztését csupán abban az esetben vállaljuk, ha a végrehajtások, és kilakoltatások leállítása mellett érdemi tárgyalás kezdődik egyfajta központi rendezésről a SeVizás vita rendezése érdekében a bankok és a károsultak között úgy, hogy a tervezett rendezés nem érintheti az adófizetők, vagy más állami pénzek terhelését.

Ajánlatunk visszavonásig érvényes.
2017. július 4.
Sárgapólósok. Veres István. Ezt természetesen,el juttatjuk,bank központokba,MNB,bankszövetség stb. Csak vezetők vehetik át.. Pl: Cib. mák Pál stb.

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK" - AZ LMP FRAKCIÓ KÖZLEMÉNYE.
“DEVIZAHITELEK” – AZ LMP FRAKCIÓ KÖZLEMÉNYE.

"DEVIZAHITELEK" - AZ LMP FRAKCIÓ KÖZLEMÉNYE. [good_old_share] Az alább olvasható közleménnyel, és annak hatásaival kapcsolatban várjuk a fejleményeket, melyekről beszámolunk...

AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE.
AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE.

AZ ÜGYFELEM BELEHALT A TEHETETLENSÉGBE. [good_old_share] Dr. Varga-Damm Andrea - AZ ERSTE, A BŰNBANDA!   ELKÉPESZTŐ, AMIT EZ A BANDA...

Close