Dr. HOSSO ANDREA: A DEVIZAHITEL EGY HAZÁRDJÁTÉK

Dr. HOSSO ANDREA: A DEVIZAHITEL EGY HAZÁRDJÁTÉK

Dr. HOSSO ANDREA: A DEVIZAHITEL EGY HAZÁRDJÁTÉK

Ha egy bank leültetett egy országot, és nyomorba döntött több millió embert, akkor azért nem lesz felelősségre vonva azért a szakmaiatlan tevékenységért?

Piacgazdaságban élünk, ha a bankrendszer felelőtlen termékkel ha tönkretette a fél országot, viselni kell a következményeket. A világban ezért nagyon súlyos bírságokat vetnek ki, és kötelezi a bankokat a kártalanításra.

Mo-n is ezt kell kikényszeríteni: a felelőtlen és szakmaiatlan devizahitezésért a bankoknak kell vállalni a felelősséget, ez nem kérdés. 
A bankrendszer ettől nem fog bedőlni. 
Ha a bank rosszul végezte a dolgát, vállalnia kell a felelősséget a tetteiért, és viselnie annak következményeit.

Az eddigi adóst segítő módszerek nem hoztak eredményt, forintosítani kell, az eredeti feltételekkel.
Az ÁRFOLYAMGÁT SEM MEGOLDÁS: gyűlik az adósság, elhalasztjuk az igazság pillanatát, és elismerjük a devizahitelek jogosságát.Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM