DEVIZAHITELESEK KÁRTÉRÍTÉSE.

loading...

DEVIZAHITELESEK KÁRTÉRÍTÉSE.

Email


„Devizahitelesek” Kártérítése

Találkozzunk október 23-án, Budapesten, a Honvéd téren, a Gulag áldozatainak emlékhelyén. A múltban a Gulag elől menekültek a magyarok nyugatra, most aki teheti, a kifosztása elől menekül külföldre.
Nem menekülünk sehová, maradunk! Október 23-án 15 óra 30 perckor gyülekezünk a Honvéd téren, 16:00 órakor megemlékezünk 1956 hőseiről, az elesettekről, az elhurcoltakról. 1956-ban bátrak voltak az emberek, 1956-ban nem lehetett volna őket kifosztani egy átveréssel, a devizakamu hitelezéssel büntetlenül, mint manapság.

Pereltünk, tüntettünk, peticióztunk a politikánál. Itt az idő nyomatékot adni az igazságnak. Meg sem állunk a parlamentig!

Köszönjük, hogy fáradhatatlan kitartásával hozzájárul a kifosztott devizaadósok harcához. Addig küzdünk, míg nem teljesítjük vállalásunkat, a „Pártelnöki Dekrétumban” foglalt teljes kártalanítását az adósoknak. Ehhez közelebb állunk, mint valaha.

loading...

A célkitűzéseink palettája széles, de elsődleges a kifosztott banki adósok helyzetének valós rendezése. Ezt rajtunk kívül ma Magyarországon senki sem látja át jobban, senki sem vállalta fel korábban és senki sem derítette ki a bűntényt részletesebben, mint mi.

Október 23. egy rendkívül fontos napja lesz a közel egy évtizedes munkásságunknak. A jelenlévők létszáma a teljes ügy végkimenetelének sarkalatos tényezőjét fogja jelenteni.Csak remélni tudom, hogy ennyi idő után már elég sokan megértették, hogy ezt az ügyet, csakis hatalmi pozícióból, a parlamentből lehet megoldani. Ebben is a legelsők voltunk, akik ezt felismertük, kimondtuk és tettünk érte érdemben, hogy oda is kerüljünk. Erre minden korábbinál nagyobb esélyünk van most. Valós kilátás van egy olyan széleskörű együttműködésre, ahol A Haza Pártja megkerülhetetlen tényező lehet a jövő 2018-as választásokat követően. Egyelőre erről többet nem mondhatok, de talán 23-ra már igen.

A Haza Pártja, hajlandó arra a kompromisszum-vállalásra, hogy egy koalíciós felállásban, mint rétegpárt, vagyis érdekképviselő párt veszi ki részét a közös teendőkből, nem avatkozva bele a koalíciós partnerek egyéb elképzelésébe, ugyanezt elvárva saját érdekszféránknak a tiszteletben tartását, vagyis a kifosztott devizahitelesek helyzetének rendezését, kártalanítását. Nem kevesebb a célkitűzésünk, mint a „Pártelnöki Dekrétumban” megfogalmazottak. Ezt nem egyszerű mindenkivel elfogadtatni, de ebből nem engedünk.

A 23-i létszám a tárgyalásoknál, A Haza Pártja súlyát jelentősen befolyásolja. Ezt minden kifosztottnak jó lesz szem előtt tartani.

 

Hivatalosan beismerve jelenleg 700.000 végrehajtás van folyamatban és ettől lesz több is, ha nem tudjuk megfékezni a népnyomorítókat. A pártelnöki dekrétum itt olvasható: http://kaslerarpad.hu/?p=12019
Nagyon remélem, hogy sokan, minden eddiginél többen eljönnek október 23-án Budapestre, a Honvéd térre. Ez, minden eddigi tüntetésünktől rövidebb lefolyású lesz, nagyon sűrű tervbeosztással, ezért kéretik mindenkinek 15 óra 30 percre ott lenni.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/

Aki saját gépkocsival tervezi az odautazását és van egy hely még nála, jelentkezzen be a honlapunkon található „telekocsis” térképre. Fontos, nagyon fontos, ha megtelt a kocsija és van újabb jelentkező, ne küldjön el senki, senkit. Írjanak a kaslerarpad@yahoo.com címre, vagy a +36 70/506-0865 telefonszámon kérjenek segítséget, mindenkinek megoldjuk az utaztatását, azért senki se maradjon otthon, mert nem tud Budapestre utazni.

Email

loading...


Email

Szólj hozzá

Hozzászólás