DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA.

DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA.

DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA.

[good_old_share]


Nem fognak kesztyűs kézzel bánni a bankárokkal. Videó alább.

 

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye.

loading...A Mi Hazánk létrehozta a Búvár Kund Akciócsoportot, amely a banki károsultak hatékony védelmével fog foglalkozni.

Első akcióként az igazságügyi miniszterhez fordultunk, vizsgálatot követelve a közjegyzők ellen, akik mindenféle ellenőrzés nélkül tették lehetővé, hogy a bankok törvénytelenül számolják a késedelmi kamatokat, amelyet 2014 óta törvény (78. törvény) szabályoz (2015 február óta érvényben van), ennek ellenére a bankok a késedelmi kamatok többszörösét (jellemzően dupláját, de találtunk olyan esetet, amikor tízszeresét) számolták fel, így még uzsorakamattal is sújtva az amúgy is kizsigerelt ügyfeleket.

A Magyar Nemzeti Bank a törvény óta 8 ezer (!) esetben bírságolta meg a bankokat törvénytelen késedelmi kamatok miatt.

Ez azonban a bankokat továbbra sem zavarja, a legtöbb esetben marad az uzsorakamat. Így viszont a legtöbb végrehajtási eljárás azonnal leállítható lenne.

Tapasztaljuk, hogy a hatalom a bankokat védi, hiszen az ügyészség mindenféle érdemi vizsgálat nélkül elutasította a 2004-es BÉT-jelentés (amely előre megjósolta a svájci frank árfolyamát) eltitkolása miatt tett feljelentésemet.

loading...

A Mi Hazánk azonban nem adja fel, Búvár Kund szellemében fogjuk megfúrni a bankok hatalmas flottájának hajóit. Toroczkai László.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
EURÓPA LEGNAGYOBB BANKBOTRÁNYA ELŐTT ÁLLUNK?
EURÓPA LEGNAGYOBB BANKBOTRÁNYA ELŐTT ÁLLUNK?

EURÓPA LEGNAGYOBB BANKBOTRÁNYA ELŐTT ÁLLUNK? [good_old_share] Vajon mit fognak tenni azért, hogy ezt is, (mint a többi) lopást eltusolják? Meddig...

KEDVES BÍRÓ ÉS BÍRÓSÁGI TITKÁR KOLLÉGÁK!
KEDVES BÍRÓ ÉS BÍRÓSÁGI TITKÁR KOLLÉGÁK!

KEDVES BÍRÓ ÉS BÍRÓSÁGI TITKÁR KOLLÉGÁK! [good_old_share] Nehéz-Posony Ügyvédi Iroda - Kedves bíró és bírósági titkár kollégák, akik az ügyvédekhez...

Close