DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA.

DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA.

DEVIZAHITELESEK AKCIÓCSOPORTJA.

[good_old_share]


Nem fognak kesztyűs kézzel bánni a bankárokkal. Videó alább.

 

A Mi Hazánk Mozgalom közleménye.A Mi Hazánk létrehozta a Búvár Kund Akciócsoportot, amely a banki károsultak hatékony védelmével fog foglalkozni.

Első akcióként az igazságügyi miniszterhez fordultunk, vizsgálatot követelve a közjegyzők ellen, akik mindenféle ellenőrzés nélkül tették lehetővé, hogy a bankok törvénytelenül számolják a késedelmi kamatokat, amelyet 2014 óta törvény (78. törvény) szabályoz (2015 február óta érvényben van), ennek ellenére a bankok a késedelmi kamatok többszörösét (jellemzően dupláját, de találtunk olyan esetet, amikor tízszeresét) számolták fel, így még uzsorakamattal is sújtva az amúgy is kizsigerelt ügyfeleket.

A Magyar Nemzeti Bank a törvény óta 8 ezer (!) esetben bírságolta meg a bankokat törvénytelen késedelmi kamatok miatt.

Ez azonban a bankokat továbbra sem zavarja, a legtöbb esetben marad az uzsorakamat. Így viszont a legtöbb végrehajtási eljárás azonnal leállítható lenne.

Tapasztaljuk, hogy a hatalom a bankokat védi, hiszen az ügyészség mindenféle érdemi vizsgálat nélkül elutasította a 2004-es BÉT-jelentés (amely előre megjósolta a svájci frank árfolyamát) eltitkolása miatt tett feljelentésemet.

A Mi Hazánk azonban nem adja fel, Búvár Kund szellemében fogjuk megfúrni a bankok hatalmas flottájának hajóit. Toroczkai László.

A Facebook nem mutatja meg neked a számodra valóban fontos híreket. Cenzúráznak. Ők döntik el, hogy mit olvashatsz és mit nem! Ha te sem akarod, hogy mások döntsék el milyen híreket láthass kattints, és iratkozz fel a hírlevélre: https://civilkontroll.com/newsletter/A „deviza”-hiteles probléma megoldását nagymértékben segítheti az, ha minél többen értesülnek róla! Olyanok is, akiket esetleg közvetlenül nem érint. Te azzal is sokat segíthetsz, ha a „devizás” cikkeinket, videóinkat megosztod!

[good_old_share]

loading…


Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM