SORBAN BUKNAK A BANKOK, MEGSZŰNNEK A PEREK

SORBAN BUKNAK A BANKOK, MEGSZŰNNEK A PEREK.

SORBAN BUKNAK A BANKOK, MEGSZŰNNEK A PEREK

[good_old_share]

Az átvert "deviza"-károsultak kitartása meghozza az eredményt!

 

Mindent a banknak kell bizonyítani. No, ez az, amit általában mindenre kiterjedően nem tudnak megtenni a bankok. (Videó alább)
Már több cikkben is foglalkoztunk az ellentmondással, amely az egyik fontos tényező ahhoz, hogy a bankokkal szemben a későbbiekben az átvert "adós" eredményesen tudjon védekezni. Az ellentmondással kapcsolatban ide kattintva olvashatsz egy cikket: EZÉRT KELL ELLENTMONDANI A FIZETÉSI MEGHAGYÁSNAK ADD TOVÁBB!

A pénzintézetek nem követelhetik azt az összeget, amely a fizetési meghagyásban szerepel, azoktól az adósoktól, akik nem fizetik hitelüket. Ezt számtalan esetben mondták ki a bíróságok. A finanszírozók közjegyző által küldött fizetési felszólítást küldenek. Ha ezt az adós nem fogadja el, bíróságra kerül az ügy. Ott azonban a finanszírozónak kell bizonyítani, hogy tartoznak neki, de idáig el sem jutnak, megszűntetik az eljárást.
Kedves olvasó! Kattints ide és iratkozz fel a hírlevelekre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalunkon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM