PÓKA LÁSZLÓ LEVELE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐHÖZ

PÓKA LÁSZLÓ LEVELE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐHÖZ.

PÓKA LÁSZLÓ LEVELE AZ ORSZÁGGYŰLÉSI KÉPVISELŐHÖZ

Tisztelt Nemzeti Civil Kontroll!
 
Bóna Zoltán megkapta az értesítésünket a háza előtti rendezvényről.
Kíváncsian várjuk, hogy él-e  felajánlott felszólalási lehetőséggel.
Szívesen látjuk a média képviselőit.
Ez a rendezvény már a negyedik lesz az igennel szavazó képviselők házánál, ahol kifejezik az emberek a véleményüket az árulásról.
 
 
Tisztelt Bóna Zoltán Úr!
 
Bizonyára értesült arról, hogy 2014. december 11. napján  „ A második gyertya – Gyilkos Kettő Ötvenhat” elnevezéssel demonstrációt tartunk az Ön háza előtt.
 Egy ideje nem szokásunk, hogy előzetesen levelet írjuk annak a politikusnak, vagy bankvezérnek, akinek a házánál kifejezzük véleményünket.
Erről azért szoktunk le, mert bebizonyosodott, hogy teljességgel értelmetlen.
Korábbi megmozdulásaink alkalmával, amikor Orbán Viktor, Kövér László, Csányi Sándor, vagy más, az emberek kifosztásában, nyomorba döntésében aktív szerepet vállaló személy házánál gyülekeztünk, sértődöttség mutatkozott annak ellenére, hogy levélben elmagyaráztuk, hogy miért vagyunk ott.
Nem tetszett a célszemélyeknek, hogy szembesítettük azzal, hogy „…a nép, az isten adta nép” NEM oly boldog „mint akarom, s mint a barom, melyet igába hajt”.
Kevés kivételtől eltekintve, még a véleményüket kinyilvánító emberek köszönését sem fogadták, és akadályokat gördítettek a rendezvény megtartásának útjába.
 
Úgy tudjuk, hogy az Ön házánál ez az első ilyen jellegű rendezvény. Ezért úgy gondoltuk, megilleti Önt, hogy előre néhány mondatban leírjuk, hogy miről fogunk véleményt mondani. Trócsányi bankár – miniszternél is első volt, de ott teljesen egyértelmű, hogy a SeVizahiteles törvényeivel a bankok megrendelését teljesíti. Ilyen, népét eláruló tettei után annyit sem érdemelt, hogy előre szóljunk, vagy írjunk.
 
Önnél kicsit más a helyzet. Nem tudhatjuk biztosan, hogy a T/2055-ös törvénytervezet megszavazásakor az „igen” gomb megnyomását miért tette.
– Ismerte-e a törvény szövegét?
– Ha elolvasta, értette-e hogy ezzel, és az előző két bankmentő törvénnyel együtt milliókat taszít kiszolgáltatott helyzetbe?
– Tudja-e, hogy adósok ezrei álltak nyerésre a bankokkal szemben a szerződések jogszabályba ütközései miatt, és ezeket a nyertes pereket vette el a kifosztottaktól az „igen” gomb megnyomásával?– Tudta-e, hogy a törvény tervezetét nem bocsátották előzőleg társadalmi egyeztetésre? 
– Tudta-e, hogy a csaló, tisztességtelen, jogszabályokat sértő pénzintézetekkel viszont megtárgyalták?
– Ha megértette, hogy mit tesz, hogyan tud tükörbe nézni?
– Lehet-e, hogy fogalma sem volt a törvényről, csak nyomta azt a gombot, amire a főkolompos utasította?
 
Ezekkel a kérdésekkel, és a vélt válaszokkal kell Önnek 11-én szembesülnie. Csakúgy, mint hamarosan, szépen sorban a többi „igen”-nel szavazó társának ország szerte.
Természetesen, amennyiben úgy gondolja, szívesen látjuk a rendezvényen, és akár néhány percben el is mondhatja, hogy mit gondol a „Gyilkos Kettő Ötvenhat”-ról.
Szívesen meghallgatjuk, hogy az egyházi iskolákban vajon mások nyomorba döntését, öngyilkosságba hajszolását, jogtiprását tanítják-e.
 
Kérem, hogy felszólalási szándékát lehetőleg szíveskedjen előzetesen, november 10. napjáig válaszüzenetben jelezni.
 
Tököl, 2014. december 8.
 
Tisztelettel: Póka László
Nem adom a házamat mozgalom
 
Tisztelettel: Póka László Nem adom a házamat mozgalom 0630-931-9802

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
"DEVIZAHITELEK" - CIVIL ÉRDEKVÉDELEM KIZÁRÁSA.
“DEVIZAHITELEK” – CIVIL ÉRDEKVÉDELEM KIZÁRÁSA

"DEVIZAHITELEK" - CIVIL ÉRDEKVÉDELEM KIZÁRÁSA Egy demokráciában elképzelhetetlen volna, hogy a civil érdekvédelmi szférát kizárják egy ország lakosságának több, mint...

A VÉGREHAJTÁSOK NEM AKADHATNAK MEG!
A VÉGREHAJTÁSOK NEM AKADHATNAK MEG!

A VÉGREHAJTÁSOK NEM AKADHATNAK MEG! December 6-án lépett hatályba a végrehajtási törvény újabb módosítása, amely kimondja: nem akad meg a...

Close