NE FIZESS, AMÍG A BANK NEM SZÁMOLT EL!

NE FIZESS, AMÍG A BANK NEM SZÁMOLT EL!

Menyhért Péter: Kedves Barátaim!

– NE FIZESS, AMÍG A BANK NEM SZÁMOLT EL! –

Szeretném mindenekelőtt leszögezni, hogy én egy kompromisszum-kész – bizonyos fokig megalkuvó típus vagyok. Nem szeretem az erőszakot és a botrányokat, és nagyon-nagyon hiszek a bírák szakmai tisztességében.

Mindennek ellenére, állandóan a radikálisok közt találom magam, és állandóan csitítom őket a tisztesség határáig!
Alapvetően baloldali-liberális emberként, állandóan a jobbik sorai közt találom magam, mert még mindig ők a számomra legjobbak.
Röhej, nem?


Mindenkinek azt tudom mondani csupán, hogy álljon kii az igazáért, harcoljon a családja, a szerettei biztonságáért!
NE FIZESSEN A CSALÓ BAKÁRMAFFIÁNAK!

És máris itt a magyar csoda: akármennyire tesze-tosza megalkuvó vagyok, mégis törvényszerűen a radikálisok között találom magam! Egyszerűen NEM LÉTEZIK más megoldás!
A polgári engedetlenség, a passzív rezisztencia minimum követelménye, hogy NE FIZESS, AMÍG A BANK NEM SZÁMOLT EL!

JÓL JEGYEZZÉTEK MEG, ÉS ÉRTESSÉTEK MEG MINDENKIVEL! – Ha az általános iskolás gyermekemtől-unokámtól jogosan várom el, hogy a rábízott pénzzel számoljon el, HOGY LEHETÜNK OLYAN BIRKÁK, hogy a bankoktól ezt nem KÖVETELJÜK!

– NE FIZESS, AMÍG A BANK NEM SZÁMOLT EL! –

Legyen ez egy egyszerű és új mozgalom mindenkinek: politikai és más meggyőződésétől, tagságától és elhivatottságától függetlenül!

Gondolj a gyermekedre és az unokádra: különb nála a don csányi féle bűnbanda bármelyik tolvaja?


– NE FIZESS, AMÍG A BANK NEM SZÁMOLT EL! –

Az elszámolás követelése a hatályos magyar jogszabályokon alapszik, amelyeket a csaló bankármaffia levegőnek tekint.
Ha tenni akarsz ezért, a NYILVÁNOS Menyhért Péter baráti kör, valamint a Deviza Alapú Csalás áldozatai Facebook csoport oldalamról letölthető, kinyomtatható a szükséges levél.

KÖVETELJE MINDENKI A BANK ELSZÁMOLÁSÁT! – menyus

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM