KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD – KÁRTÉRÍTÉS, KÁRTÉRÍTÉS! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD - KÁRTÉRÍTÉS, KÁRTÉRÍTÉS! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

KÁRTÉRÍTÉSI ÜGYVÉD – KÁRTÉRÍTÉS, KÁRTÉRÍTÉS! OSZD MEG! ADD TOVÁBB!

[cn-social-icon]

Ha az adósnak vannak korábbi évekről orvosi leletei, vizsgálati eredményei (labor, vérnyomás , EKG ) és most is csináltat egy teljes körű vizsgálatot amelyben már pl. a vérnyomás magasabb, és az igazságügyi orvosszakértővel készíttet egy szakvéleményt , hogy a rosszabb eredmények az állandó stressz, létbizonytalanság, depresszió (devizahitel hatásai ) miatt keletkeztek akkor a 2/2014 PJE-ben és a 38-as törvényben is kimondott banki tisztességtelenség ( az, hogy az előírtnál magasabb havi részleteket kellett fizetni ezért a fenyegetettség érzése is fokozottabb volt) szolgálhat kártérítés követelésére.

loading...Mivel személyiségi jogsérelemről van szó (élet-testi épség megsértése) a sérelemdíj objektív jellege fennáll, vagyis a jogsérelmet nem kell bizonyítani, azonban a megítélendő kártérítési összeg nagysága miatt érdemes beszerezni az orvosi dokumentációt és a szakértői véleményt az okozati összefüggésről!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

A Kártérítési ügyvéd egy korábbi nyilatkozata:

Devizahitelesek figyelem!

Ellenünk van a Kormány, a Kúria és a Bankszövetség!

Csak egy megoldás van!

Perelni az árfolymkockázatról való tájékoztatás elmaradása miatt. (is, illetve kártérítés..szerk.)

loading...Ezt is csak addig tehetjük meg, amíg ki nem találják, hogy ez a jogegységi határozat is jogellenes.

Mert ha az Alkotmánybíróság megállapítja, hogy a tisztességtelen szerződési kikötés is alkotmányellenes akkor marad az utca!

Azonnal pert kell indítani az árfolyamkockázatról való nem megfelelő banki tájékoztatás miatt, vagyis a felvételkori árfolyamon kell elszámolni!

Mire vártok? Csak magatokra számíthattok! Vége az álmodozásnak!

Most az egyszer ne legyetek fotelban ülő, gyáva netforradalmárok! [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
ÖNÖK NAGYON BECSAPTÁK AZ EMBEREKET A FORINTOSÍTÁSSAL!
ÖNÖK NAGYON BECSAPTÁK AZ EMBEREKET A FORINTOSÍTÁSSAL

ÖNÖK NAGYON BECSAPTÁK AZ EMBEREKET A FORINTOSÍTÁSSAL A devizaforintosításról szóló törvényt az LMP nem szavazta meg. [cn-social-icon] "Nem szavaztuk meg, mert...

DR.LÉHMANN - EGY ÁTLAGOS "DEVIZÁS" NAP AZ IRODÁMBAN.
DR.LÉHMANN – EGY ÁTLAGOS NAP AZ IRODÁMBAN

DR.LÉHMANN - EGY ÁTLAGOS NAP AZ IRODÁMBAN Korábbi cikkben írtuk: Dr. Léhmann - Magyarország és Európa valamennyi hírközlő szervének javaslom...

Close