INDUL A BÜNTETŐELJÁRÁS!

INDUL A BÜNTETŐELJÁRÁS!

Indul a büntetőeljárás

 

Oszd meg! Most mindenki megtudhatja, mi a teendője, ha csaló kifosztóit rácsok mögött szeretné látni. FIGYELEM! Csatlakozás a videó után olvasható adatok megadásával a petermenyhert@gmail.com címen történik!

Közösségi feljelentés:
FONTOS – MINDEN ALÁÍRÓNAK!

Kérek mindenkit, aki a feljelentést ténylegesen alá akarja írni, a következő adatokat küldje el a mail címre. Én csak azokat az adataitokat használhatom, és csak arra a célra, amire felhatalmaztok!
Nagyon fontos lenne, hogy minél több – lehetőleg az összes aláíró felhatalmazást adjon a KÖZÖSSÉGI FELJELENTLÉÉS CÉLJÁRA!
KIEMELT ÉS KATONAI ÜGYEK FŐOSZTÁLYA Dr. Sinku Pál legfőbb ügyészségi tanácsos, főosztályvezető ügyész részére
E-mail: kiemelt@mku.hu 
KÖZÉRDEKVÉDELMI FŐOSZTÁLY Dr. Seereiner Imre főosztályvezető ügyész részére
E-mail: kozerdek@mku.hu
Tárgy: KÖZÖSSÉGI FELJELENTÉS bűnszervezetben elkövetett csalás és más halmazati bűncselekményekről
Alulírott, …………………………., az alábbi adataim egyidejű, a daccsoport@gmail.com címre történő megküldése útján nyilvánítom ki az akaratomat a közösségi feljelentéshez való csatlakozásomról.
név: Az adós neve
cím: A lakcíme
bank: A finanszírozó cég neve
szerződés típusa: jelzáloghitel; autó-finanszírozás; személyi hitel; árú hitel; diákhitel stb.
szerződés értéke: A kölcsön Ft/deviza össz.
feljelentés kelte: A dátum, ha már volt
csalással okozott kárértéke: kölcsön Ft össz.


Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM