Feltétlenül nézd meg-Dr. Damm Andrea a semmis szerződésekről+iratminták!

Öt rövid kérdés, öt videó: (letölthető iratminták az oldal alján!)

1.) A közjegyzők kötelessége

 2.) Ha a közjegyző nem teszi a dolgát…

 

3.) Mit tegyek, ha eddig rendben fizettem a hitelemet?4.) Mit tegyek, ha már végrehajtottak?

 

5.) Mi a teendő autóhitel esetében?

Dr. Damm Andrea letölthető iratmintái:

v01_szerzodes_megtamadas_kozjegyzo

v01_lombard__auto_peren_kivuli_egyezseg

v01_felszolitas_kozjegyzo__vegrehajtasi_zaradek_visszavonasa

v01_autohitel

v01_auto_szerzodes_semmis_torzskonyvet_visszakerem_veteli_jog

Új iratminták!

(Az oldalon elhelyezett iratminták a penzbiztos.hu honlapról származnak)

"A honlapon szereplő összefoglalók, mintalevelek, mintakérelmek mindössze tájékoztató jellegűek és felhasználásuk semmilyen esetleges további igényt senkivel szemben nem keletkeztethetnek, különös tekintettel sem a feltöltő, sem a készítő, sem a honlap üzemeltető tekintetében.

Az összefoglaló mellékleteként készített mintalevelek, mintakérelmek és egyéb mellékletek tájékoztatás érdekében általános ismérveket tartalmaznak, általános jellegű megfogalmazás mellett, mert az egyes eljárások a tényleges adatok, események tükrében eltérő ismérveket hordozhatnak és eltérő tartalmú beadványok benyújtását igényelhetik.

A Pénzügyi Jogok Biztosának Hivatala semmilyen garanciát nem vállal a honlapon elhelyezett összefoglalók, mintalevelek, mintakérelmek esetleges felhasználásával is folytatott vitás ügyek  (peres és nem peres eljárások) eredménye és /vagy kimenetele tekintetében."

kerelem_kozjegyzohoz

kerelem_vegrehajtast_foganatosito_birosaghoz

kerelem_vegrehajtonak

KAPCSOLÓDÓ CIKK:   Semmisség esetén egy összegben kell visszafizetni a “deviza-hitelek” fennmaradó részeit?

 

FIGYELEM! A devizahitelesek spekuláció miatt perelhetnék a bankokat+HANGFELVÉTEL!

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM