FALUS ZSOLT-KÖSZÖNET 2017-02-14.

loading...

FALUS ZSOLT-KÖSZÖNET 2017-02-14.

VIDEÓ ALÁBB!

 

Kedves Barátaim, Ismerőseim és Sorstársaim!
Az első szavaim a KÖSZÖNET és a HÁLA, amiért a mai napon (2017.02.14.) valódi tömeg jelent meg a Fővárosi Törvényszék előtt, ezért minden résztvevőnek ELISMERÉS és TISZTELET jár, hiszen sokan komoly áldozatot hoztak azért, hogy jelenlétükkel támogatásukat kifejezzék és véleményüket kinyilvánítsák!

Sajnos csak korlátozott létszámban volt lehetőség a tárgyalótermbe való bejutásra, ezért sokan a mai napon nem jutottak be, azonban a tömeg jelenléte miatt a következő tárgyaláson egy lényegesen nagyobb tárgyalótermet fog számunkra biztosítani a bíróság!

A jövő héten külön videót fogunk készíteni annak érdekében, hogy a peres eljárás lényegét a hitelezői kockázatkezelés tényét és a csatolt "élő" felvételen elhangzottakat nagyon sokan megértsék!

loading...

Köszönöm a támogatást és a nyilvánosságot a megjelent médiának és azoknak is, akik a Fővárosi Törvényszék elé a tüntetést szervezték !
Barátsággal
Falus Zsolt Ferenc

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! Többen is jelezték, hogy a Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki, valamint a "követed" gombnál állítsd be a "megjelenítés elsőként" opciót, hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE!
Szólj hozzá

Hozzászólás