EZ MAGYARORSZÁG:A BANK ELLENI VÉGREHAJTÁS BETEGSÉG MIATT ELMARAD!

EZ MAGYARORSZÁG:A BANK ELLENI VÉGREHAJTÁS BETEGSÉG MIATT ELMARAD!

EZ MAGYARORSZÁG:A BANK ELLENI VÉGREHAJTÁS BETEGSÉG MIATT ELMARAD


[good_old_share]

Zsolt Falus – Hoppá …. !

 

Aki eddig kételkedett az igazságszolgáltatás elfogulatlanságában és pártatlanaságában az most sem fog csalódni!

– Kérem tőletek, hogy ezt és az ezt megelőző posztot együtt osszátok, mert a közlemény kiadását az MTI megtagadta, továbbá most beszéltem dr. Schmidt Zoltán végrehajtó úrral, aki tájékoztatott, hogy a holnapi helyszíni végrehajtási cselekmények az UniCredit banknál elmaradnak, mert váratlanul megbetegedett, kérdésemre előadta, hogy a helyettesítése nem lehetséges, mert az ügyben csak ő kíván eljárni.
Jeleztem korábban is, ezek uzsorás g…cik és nem fogják megengedni nektek azt, hogy pereket nyerjetek!

Az Egyesületünk nagy érdeklődéssel várja az érintett magánszemélyek és civil szervezetek, csoportok érdemi javaslatait annak érdekében, hogy a jegybanki és állami szerepvállalással támogatott uzsorázással szemben közös erővel fel tudjunk lépni !

Üdv 
Falus Zsolt Ferenc Bankcsapda Egyesület

Falus Zsolt Ferenc – a politikusok már régen lemondtak erről a társadalmi csoportról.

A Magyar Állam és a Jegybank szerepvállalása miatt soha nem lesz megnyugtató és elfogadható megoldás a deviza ügyben … a probléma maga a rendszer, melynek keretein belül a rendszer felelősségre vonása nem lehetséges. Falus Zsolt Ferenc.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/
FIGYELEM! A Facebook folyamatosan korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát. Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldal tetejére a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/pages/Nemzeti-Civil-Kontroll/342783665741979/

[apss_share]
Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM