DR. KRISTON – KIÁLTVÁNY

DR. KRISTON - KIÁLTVÁNY.

JOG ÉS IGAZSÁG MOZGALOM CIVILTÁRSASÁG
MÁRCIUSI KIÁLTVÁNYA

[cn-social-icon]
Legyél a Jog és Igazság Mozgalom alapítója.
Csatlakozz a mozgalom jelenleg 419 fő alapítójához
Csatlakozás email: jogtanacsos@pr.hu

Követeljük a devizatörvények hatályon kívül helyezését és a devizahitelesek
azonnali, feltétlen és teljes körű állami kártalanítását,
a romboló államügynökök kivonását a devizahiteles érdekvédelem területéről.

 

1.      Kívánjuk a sajtó szabadságának helyreállítását, az agyonpolitizált és pártok szerint kialakított média és nyilvánosság, mint a cenzúra burkolt formáinak megszüntetését.

 

2.   Felelős és nemzeti érdekeket szolgáló magyar kormányt, a nemzetpolitikát érintő nemzetközi megállapodások nyilvánosságra hozatalát.

 

3.    Alkotmányozó országgyűlést, járási önkormányzatokat és        hivatalokat, visszahívható országgyűlési és önkormányzati képviselőket, a pártok alkotmánysértő közvetlen hatalomgyakorlásának megszüntetését.

 

4.      Jogegyenlőséget a polgároknak, nemzeti és etnikai kisebbségeknek, vallásoknak, esélyegyenlőséget a közhivatalok betöltésében.

 

5.      Emberi jogok és alapvető szabadságok biztosítását.

loading...

 

6.      Kulturális és területi autonómiát a határon túl élő magyaroknak.

 

7.   Igazságos közteherviselést. A nemzeti vagyon privatizációjából kirekesztettek kártalanítását. Az elit és a középosztály egyenlő közteherviselését, és a szegények támogatását.

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

 

8.       Klientúra hűbéresi viszonyok és a korrupció megszüntetését.

 

9.    NATO tagságunk felülvizsgálatát, nemzeti honvédség újra      teremtését,   és a magyar katonákat ne vigyék külföldre.

 

10.   Európai Uniós tagságunk felülvizsgálatát, a mezőgazdasági        termékek és külföldi áruk kereskedelmi protekcionizmusának megszüntetését, az európai uniós befizetési és pénzügyi újraelosztási mechanizmusok átalakítását.

 

11.    Titkosszolgálatok és a rendőrség közpolitikai semlegességének és  nemzeti függetlenségének megteremtését.

 

12.  Politikai befolyásolások és üldözések titkos módszereinek    megszüntetését, az állampárti utód hálózatok felszámolását, az állampárti ügynöklisták és állambiztonsági iratok nyilvánosságának teljes megteremtését.

 

dr. Kriston István jogvédő állampolgár
Jog és Igazság Mozgalom Civiltársaság alapítója
Csatlakozás email: jogtanacsos@pr.hu  
[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM