„DEVIZAÜGY” HA LASSAN IS, DE ALAKUL EZ.

„DEVIZAÜGY” HA LASSAN IS, DE ALAKUL EZ.

„DEVIZAÜGY” HA LASSAN IS, DE ALAKUL EZ.

[good_old_share]

Dr. Csikász Levente – Deviza ügyek – tisztességtelen kikötés, CIB Bank Zrt.


Jogerős lett a CIB Bank Zrt-vel szemben a Miskolci Törvényszék azon elsőfokú ítélete a Debreceni Ítélőtábla jóvoltából, amivel kimondta, hogy tisztességtelen az, hogy az adósi tartozás nagyságának tanúsítására a bank nyilvántartásai az irányadók.
Ez a döntés akadályát kellene, hogy képezze a végrehajtásnak, de egyelőre még a bíróságok nagy többsége nem így látja. Anno az árfolyamréssel sem volt gond sokáig, ha emlékszünk rá.

Azt is megjegyzem, hogy az egyik ügyvéd kollégám jóvoltából viszont a napokban mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen, hogy e rendelkezések tisztességtelensége a végrehajtás gátját képezi. – Dr. Csikász Levente.

NCK: Tehát kedves „deviza”-károsultak! Ha lassan is, de alakul ez.

 

Biztosak vagyunk abban, hogy a bírók túlnyomó többsége pontosan és tisztán látja a helyzetet. Természetesen azok is, akiknek esetleg a bankok védelme (most még) fontosabb a saját tisztességüknél, az esküjüknél és az alapvető emberi és erkölcsi értékeknél is.
Viszont valamit azért ők is szem előtt kell, hogy tartsanak. Semmi sem tart örökké, így ez a „rendszer” sem.  Értelemszerűen a jelenlegi politikai „elit” sem fogja az ő hátukat fedezni, és ha eljön az ideje, gondolkodás nélkül beáldozza őket és velük akarja majd elvitetni a „balhét”.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

Mindenki láthatja, hogy globálisan a dolgok mostanában rendkívül képlékenyek és nagyon gyorsan változnak…A politikusok mentalitását pedig jól ismerjük…

loading…Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM