CZIRMES GYÖRGY “ÖRÖMHÍR” – OSZD MEG!

CZIRMES GYÖRGY "ÖRÖMHÍR" - OSZD MEG!

CZIRMES GYÖRGY "ÖRÖMHÍR" – OSZD MEG!

[cn-social-icon]

Czirmes György "Örömhír" a forintosításról

Alább közzétesszük Czirmes György Facebook bejegyzését, illetve a bejegyzéshez kapcsolódó videót is. A videó alatt a témához szorosan kapcsolódó anyagokat is megtalálod!

Egyik ügyfelünk a még nem perelt devizaautós ügyben megkapta az elszámolást:
A 2 Millió Ft felvett hitelre a forintosítást követően, beleértve az eddigi törlesztést is kb. 10 Millió Ft-ot fizet ki.
A Svájci Nemzeti Bank döntése értelmében a még érvényben lévő bármilyen típusú devizaalapú szerződés lehetetlenülés miatt megszűnt, mivel az adósok nem tudják a hirtelen 25-3o%-al megemelt hitelt törleszteni.
A megszűnés miatti elszámolás sokkalta kedvezőbb az adósok részére mint a forintosítás. Erről többet: ECHO TV Bírósági történetek, jövő szerda
A többi média, akit ugyancsak megkerestünk ezzel az új körülménnyel mélyen hallgat. vajon miért? Czirmes György 
3:40 – től –A témához szorosan kapcsolódó anyagok: 

SZERZŐDÉSSEMMISSÉG FIZETÉSKÉPTELENSÉG MIATT. Ezen polgári jogintézményről már korábban is szó volt, sőt mi több annak idején Kovács Levente a Bankszövetség részéről is említést tett erről, az ő szóhasználatával élve vis maior esetén ellehetetlenülhet a fogyasztó és a pénzintézet közötti szerződés….TOVÁBB >>> http://www.civilkontroll.com/szerzodessemmisseg-fizeteskeptelenseg-miatt/

LEHETETLENÜLÉSTÍPUSOK A SZERZŐDÉSES VISZONYOKBAN:

"A Ptk. 312. §-ának (1) bekezdése szabályozza a teljesítés lehetetlenné válását. Eszerint, ha a teljesítés olyan okból válik lehetetlenné, amelyért egyik fél sem felelős, a szerződés megszűnik. A teljesítés lehetetlenné válásáról…TOVÁBB >>> http://www.civilkontroll.com/a-vis-maior/

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

[cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM