BŰNSZERVEZETBEN, FOLYTATÓLAGOSAN, KÜLÖNÖSEN NAGY ÉRTÉKRE ELKÖVETETT CSALÁS

BŰNSZERVEZETBEN, FOLYTATÓLAGOSAN, KÜLÖNÖSEN NAGY ÉRTÉKRE ELKÖVETETT CSALÁS.

BŰNSZERVEZETBEN, FOLYTATÓLAGOSAN, KÜLÖNÖSEN NAGY ÉRTÉKRE ELKÖVETETT CSALÁS

A bankok nem adtak tájékoztatást a kockázatokról! (Póka László előadása)

Az ügyészség hallgat, a Kúria által bizonyítottan átvert "deviza" károsultak (több, mint 4000 felperes) pere állam által felfüggesztve, a bankok pedig mindeközben védhetik magukat! Bár a Kúria megállapította a bankok által elkövetett csalás tényét, egyetlen bankár sincs börtönben, vagy előzetes letartóztatás alatt! A parlamenti pártok egyike sem akar tudomást venni a nekik eljuttatott anyagokról, bizonyítékokról, és nem kérik a Kúria által kimondott csalás felelőseinek bebörtönzését, a fejüket a homokba dugják. A politikusok (pártoktól függetlenül), valamint a mögöttük álló pénzvilág által gerjesztett erkölcsi, és morális válság soha nem látott méreteket öltött. Mindeközben tovább szegényedik és pusztul a Magyar! – Magyarország 2014!


Nem hiszem, hogy létezik Magyarországon olyan jóérzésű bíró, aki ilyen bizonyítékok után még azt mondaná, hogy az ügyfél tájékoztatva volt – mondta Póka László azon az előadáson, amelyre privát banki levelek nyilvánosságra hozása mellett – a médiánkat is meghívva – leleplező összeállítást készített arról, hogy a bankok és pénzintézetek nem tájékoztatták a tömegesen hitelcsapdába csalt lakosságot a hitelfelvétel kockázatairól, ezért százezrek és milliók sétáltak gyanútlanul a milliárdosok csapdájába!

Póka László a "Nem adom a házamat" mozgalom vezetője, Magyarország egyik legnagyobb hatású és az egyik legerősebb otthonvédője. Előadását rögzítettük, melyet megtekinthetnek, meghallgathatnak.

A bankok devizakartellezési ügye (amelyben egyébként szinte soha nem volt deviza sem!) és az egész magyar nép ellen elkövetett szervezett bűntetteik és bűneik miatt az egész ország gazdaságára rendkívüli teher nehezedett. Ugyanakkor – mint az köztudott – amennyiben elfogadásra kerül, hogy az ország és a világ leggazdagabbjaiból álló bankárok nem tájékoztatták a polgári lakosságot arról, hogy az általuk mindenféle módon és irdatlan mennyiségben propagált, reklámozott, rendkívül kedvezőnek hazudozott, a lakosságra tunkolt és gyakorlatilag ráerőszakolt hitelek visszafizethetetlen kamatokkal stb. kerülhetnek megterhelésre, akkor a bíróságok kénytelenek lehetnek kimondani, hogy a – főleg pénzügyi cselekményekkel, csalásokkal és bűntettekkel meggazdagodott – bankárkasztnak a néppel kötött szerződéseik érvénytelenek és a felelősség nem a polgári lakosságot és ezzel egész Magyarországot és annak jövőjét, hanem a bankokat terheli.

Az elemző leleplezést követően Póka László a politikusokat és a banklobbinak tevékenykedő jogászokat ugyanolyan hazaárulóknak és háborús bűnösöknek nevezte, mint azokat, akik a hitelfelvételekre vonatkozólag a tömegeket átverő parancsokat kiadták és ezzel megszámlálhatatlan alkalommal – mint azt Póka László mondotta – a tömegbe lövettek.

Póka László a "Nem adom a házamat" mozgalom vezetője, Magyarország egyik legnagyobb hatású és az egyik legerősebb otthonvédője. Előadását a HírAréna és a – Csányi Sándor által hatóságilag üldözött – Hírháttér Multimédia révén a következő médialejátszón is megtekinthetik és meghallgathatják, az azt követő felszólalások zömével együtt:

Kamera: Domján Tibor, Executive Producer: Emma Paradigma, Gyorsszerkesztés és Publikáció: Molnár F. Árpád (ÉLI) – Híraréna.com

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM