BANKI TISZTESSÉGTELENSÉG – AKKOR HOGY IS VAN EZ?

BANKI TISZTESSÉGTELENSÉG – AKKOR HOGY IS VAN EZ?

BANKI TISZTESSÉGTELENSÉG – AKKOR HOGY IS VAN EZ?

Szabó Donát ‎Banki adósok oldala

[cn-social-icon]

Csak egy elgondolkodtató kérdés! Többen megkaptuk az elszámolást, amiben leírják, DE TÉNYLEG ODAÍRJÁK, hogy a tisztességtelenül felszámított összeg: xy,-.

Most ne menjünk bele a részletekbe, hogy jól vagy rosszul számoltak, csak szorítkozzunk arra, ami a levélben van. Tehát: Mivel a bank leírta, hogy tisztességtelenül számolt fel nekem összegeket, emiatt sajnos nekem, mint ügyfélnek megrendült a bizalmam.

Ezért a kölcsönszerződésemet felmondom. Én, a miatt mert tisztességtelen volt, az eddigi befizetésemet tőketörlesztésként veszem figyelembe. Ezt levonom a felvett összegből, és a maradékot fogom befizetni.

Ezt megírom a banknak. Na, ezt biztos, hogy nem nyeli le.

Ezért a bíróságra megyünk. Namármost, a bíróságon is elmondom ugyanezt, a bank majd cáfol, hogy no de én CHF-ben vettem fel a hitelt.

Akkor kérem, hogy ezt a kijelentését bizonyítsa, mert ha a futamidő során volt tisztességtelenül felszámított összeg, akkor miért hinném el, hogy a chf, valóban chf volt? Még egyszer mondom, most ne foglalkozzunk a "forintosítással", csak ezzel a résszel.

Ki és miért kötelezne, kötelezhet arra engem, hogy tulajdonképp egy olyan pénzintézettel álljak kapcsolatba, aki át akart b@szni? És tulajdonképp meg is tette!

FONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.

Mi a garancia arra, hogy ez nem ismétlődik meg? Csak kérdezem a jogi vénával rendelkezőket, hogy ezzel nem lehetne valamit kezdeni? Nekem a peremet felfüggesztették, míg tart a kivéreztetés. Várom válaszotokat!

A témához tartozik:

Vasas Pasas

A KORRUPT KIRÁLY ÉS A GÁLYARABOK

Az ország miniszterelnöke egy köztisztviselő, megállapított munkabérrel, ami szolid kell,hogy legyen,tekintettel a polgárok érzékenységére az összehasonlításokban! Így egyszerű számtannal kontrollálható,hogy jó kezekben van a hatalom, aminek célja nem lehet más, mint a különböző alkotmányos funkciók hozzáértő ellátása közmegelégedésre.

Ezzel szemben kibontakoztattak és bejárattak egy hallgatólagos belenyugvási légkört, amit hozzáaljasítottak az uralkodó osztály kreált kiváltságaihoz, így még illendőségi elvárások sem kérik számon a köztisztviselők fizetéseik fölötti gazdagodását, sőt egy propagandisztikus rémálom eredményeként a választásnál már nem szempont, ha a jelölt rabló.

Így a polgárok a józaneszükből kitérítve eleve öltönyös bűnözők rokonszenvi tulajdonságai szerint raknak rókát a tyúkólba, aki ettől kezdve már nem szeretne csalódást okozni a kasszafúrók szakszervezetének.

A hatalom tetején megtűrt szabadrablás milliárdos trendje szinte szuggeráltan vonul végig az egész nomenklatúra igyekvésén, intézményesítve a lopás összekacsintó ginisz kísérletét. Jobb híján elnevezik a manővert államnak. A húsosfazéktól távolülők éhenhalása a rendszer elfogadott díszleti sallangjává válik. Mi egy ilyen kalózhajón vagyunk jelenleg gályarabok. – Vasas Pasas [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM