ADÓSMENTÉS LENGYEL MÓDRA

ADÓSMENTÉS LENGYEL MÓDRA.

ADÓSMENTÉS LENGYEL MÓDRA – Magyar honban pedig a "nem akarásnak nyögés a vége"…

[cn-social-icon]

Rövid NCK előszó a devizacsapdába csalt Lengyel állampolgárok megmentésével kapcsolatban:

 

Korábban az "elszámoltatási" törvénnyel kapcsolatban a Magyar szaktárca közleményében azt írta: a horvát és a lengyel pénzügyminisztérium képviselői is érdeklődnek a magyar kormányzati lépések iránt".. úgy tűnik, hogy elolvasták, és úgy döntöttek, hogy ők megmentetik a saját devizahiteleseiket! ENNYI!

További részletek a lengyel adósmentéssel kapcsolatban: A LENGYEL DEVIZAKÁROSULTAKAT VALÓBAN MEGMENTETTÉK. ÉS A MAGYAROKAT? ITT VANNAK AZ EREDMÉNYEK!

Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelem:

Röviden, tömören, leegyszerűsítve ez történt …
A lengyel parlament alsóháza által elfogadott adósmentő törvény lényegében nem tesz mást, mint kötelezően előírja a bankok részére az általuk elmúlasztott kockázatkezelést.

Az árfolyamváltozás korlátlan átháritása, az ingatlan fedezeti értékéhez mérten képest nagyobb követelés megfosztja a hiteladóst az ingatlan eladásával a szerződésből való kilépéstől! Kialakul a fogvatartott adósi helyzet, ami az álmos könyv szerint is jóerkölcsbe ütközhet !

Az is tény , hogy ott nem Vezerkényi Ursula alkot véleményt …. Barabás Gyula – Pénzügyi fogyasztóvédelemFONTOS! Kedves olvasók, „devizahitelesek”! A Honlapunkon illetve Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatni fogunk Titeket az Államperrel, és más ügyekkel kapcsolatos friss hírekről. Kérjük, hogy segítsd a munkánkat azzal, hogy a Facebook oldalunkra meghívod az ismerőseidet, illetve ide kattintva feliratkozol a hírlevelünkre is. Nemzeti Civil Kontroll.  [cn-social-icon]

Figyelem! A Nemzeti Civil Kontroll egy határokon átívelő széles körű baráti közösség és nem „deviza”- hiteles érdekvédelmi szervezet!
Ennek ellenére arra törekszünk, hogy azok a hírek, vélemények, károsulti gondolatok, valamint jogászi, ügyvédi és pénzügyi szakértői vélemények, dokumentumok, bírósági ítéletek melyek a „fősodratú” médiában nem kapnak publikációs felületet, politikai és gazdasági nézetektől függetlenül nálunk megjelenjenek. Ezáltal is elősegítve a károsultak szélesebb információszerzésének lehetőségét.
A Nemzeti Civil Kontroll szerkesztősége a devizakárosultak részére nem ad, és soha nem is adott jogi tanácsokat, utasításokat és nem végez jogi képviseletet sem. Az oldalainkon fellelhető dokumentumok, olvasói gondolatok, ügyvédi, szakértői vélemények kizárólag azok szerzőjének véleményét tükrözik, melyet a szerkesztőségünkhöz a szerzők közlés céljából eljuttattak, illetve az internetes portálokon, vagy közösségi média felületeken bárki számára hozzáférhető forrásból származnak, melyeket oldalainkon másodközlésként megjelentetünk. Ezen dokumentumok és információk hasznosságát, vagy valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni. Természetesen ezek a dokumentumok, írások, illetve gondolatok szabadon felhasználhatóak, de a Nemzeti Civil Kontroll kizár minden felelősséget a felhasználásukból eredő esetleges károkért. Konkrét jogi probléma esetén kérjük, hogy forduljon ügyvédhez. FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, COOKIE HASZNÁLAT, GDPR-ADATVÉDELEM