A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT I. RÉSZ.

A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT. I. RÉSZ.

A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT

[good_old_share]

Kérjük, hogy osszátok a cikket, hogy minél több kifosztott károsulthoz eljuthasson!

 

Ha egy országot fegyverrel, vagy pénzügyi eszközökkel leigáznak, kizsákmányolnak és tönkretesznek, akkor a leigázott társadalomnak minden eszközzel kötelessége fellépni a kifosztók ellen.

loading...

Póka László és csapata, a Nem adom a házamat mozgalom tagjai folyamatosan ezt teszik.
Ráadásul úgy, hogy fellépésükkel nem okoztak fizikai sérülést, vagy kárt senkinek sem. Viszont ellenállásuk nem tetszik annak a politikai hatalomnak, amely nem a kifosztott Magyar társadalommal tárgyal és egyezkedik, hanem az ország kifosztását végző külföldi pénzügyi csoportokkal.

Erről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Póka Lászlót most a Bankárkonferencián tartott előadása miatt vegzálja a hatalom. (Videó-felvétel a levélrészlet után). Erről az alábbi levélrészletben írt:

Póka László-2016. június 7-én 9 órakor hallgatnak ki eljárás alá vont személyként garázdasággal gyanúsítva az miatt, mert pár hete előadást tartottam néhány bankár részére a Sofitel Hotelben tartott bankárkonferencián.

loading...

Az előadásom előtt, és közben is máig ismeretlen személyek ismeretlen felhatalmazás alapján rángattak, akadályoztak, beleszóltak a mondanivalómba.

– Vagyis elkövetek egy rakás szabálysértést és bűncselekményt.

Ezzel szemben, én csupán a társadalom érdekében véleményt nyilvánítottam.

A fentieket részletezik többen. Arra az esetre, ha az előadó, Nagy János c. r. tzls. magától nem csatolná a kihallgatási jegyzőkönyvemhez a leveleket, elviszem neki kinyomtatva. Úgy tudom, hogy többen elkísérnek, és vagy a Szalay utcai rendőrség előterében,. vagy az utcán fognak megvárni.

Javaslom a sajtó részére, hogy jelenjen meg. Érdekes arcokkal tudnak ott találkozni. Nem árt őket jobban megismerni, hiszen pár hét múlva, amikor két hétig sitten leszek, ők fogják a SeVizás balhékat véghezvinni.

Isten óvja a bankárokat és az őket kiszolgáló politikai, igazságszolgáltató, és végrehajtói hatalmat. (Persze csak akkor, ha van hozzájuk még gusztusa.)

A videó után pedig azokat a leveleket olvashatod, melyeket a kifosztott „deviza”-károsultak írtak a hatóságnak Póka László védelmében.
Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.civilkontroll.com/newsletter/

TOVÁBB A II. RÉSZHEZ.
Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT II. RÉSZ.
A HŐS, AKIT A HATALOM ZAKLAT, A MÉDIA PEDIG ELHALLGAT II. RÉSZ.

Íme a levelek: [good_old_share] Figler Csaba: „Csaba Figler: Tiszttel rendőr Urak, ügyész Urak, és egyéb bírósági döntnökök, titkon facebook elemzők !...

MÁS DEVIZÁBAN ELADÓSODOTTAK ESETÉBEN SÉRÜL AZ ÁTLÁTHATÓSÁG ELVE.
MÁS DEVIZÁBAN ELADÓSODOTTAK ESETÉBEN SÉRÜL AZ ÁTLÁTHATÓSÁG ELVE

MÁS DEVIZÁBAN ELADÓSODOTTAK ESETÉBEN SÉRÜL AZ ÁTLÁTHATÓSÁG ELVE [good_old_share] Görögország és a bíróság, avagy Tisztelt Wellmann György!   Hitelszövetség -...

Close