A CÖF-NEK NEM TETSZENEK A „DEVIZAHITELES” TÜNTETŐK

A CÖF-NEK NEM TETSZENEK A „DEVIZAHITELES” TÜNTETŐK.

A CÖF-NEK NEM TETSZENEK A „DEVIZAHITELES” TÜNTETŐK

A CÖF helyteleníti a devizahiteles tüntetéseket – írja az Origo

Az átvert és megalázott „devizások” lassan kezdenek hozzászokni, hogy semmi sem az, aminek látszik, vagy aminek mondja magát. A „civil” már nem annyira civil, mint korábban volt, és a jó szándékú segítség mögött civilnek álcázva kőkemény párt és hatalmi érdekek rejlenek.

Csak idő kérdése volt és „kibújt a szög a zsákból” a CÖF-öt illetőleg is. Mi azért nem felejtjük el, hogy volt idő, amikor (látszólag) hevesen védték a „devizahitelesek érdekeit. Olyannyira, hogy ultimátumot is intéztek a Kúria felé, és kilátásba helyeztek egy békemenethez hasonló demonstrációt a „devizahitelesek mellett. De mint azt az alábbi cikkben is olvashatjuk, már ez az idő is elmúlt.

loading...A magyar törvényhozás mindent megtett a devizakárosultak problémáit enyhítő megoldásért, a Civil Összefogásért Fórum és Közalapítvány ezért közleményben helyteleníti azokat az utcai megmozdulásokat, amelyekre egyes pártok, népszerűségük növelése céljából rátelepednek.

A CÖF-CÖKA, bár elkötelezett a hitelkárosultak mellett, úgy véli, hogy „az állampolgárok összességének érdekeit figyelembe véve nem fogadható el olyan megoldás, amely azt követeli, hogy a Magyar Nemzeti Bank a devizahiteleket 180-190 Ft/svájci frank áron váltsa át”, mert az MNB-nél így veszteség keletkezne, ezt pedig az állami költségvetésből kellene pótolni.

Csak emlékeztetőül:

KIFIZETI AZ ÁLLAM AZ EGYHÁZAK ADÓSSÁGÁT

ÁTVETTE AZ ÁLLAM AZ ÖNKORMÁNYZATOK ADÓSSÁGÁT
„Egyetlen ellenzéki párt vagy túlzottan magabiztos ügyvéd sem feljogosított arra, hogy eddigi eredménytelenségét a károsultak jogalap nélküli hitegetésével leplezze” – írják közleményükben.

Ismételten azt javasolják a kormánynak, „szabályozza rendeletben, hogy a devizaárfolyam-áthárítással kapcsolatosan induló perekben a károsultak kapjanak teljes vagy részleges költségmentességet, az eljárások pedig soronkívüliséget; a kormány telepítse a bankokra, az árfolyammal kapcsolatos eljárásban is, a tisztességes magatartás bizonyításának terhét”.

Facebook hozzászólások
loading...
Read previous post:
BAJ VAN FIÚK! - A HÉT BOMBÁJA.
BAJ VAN FIÚK! – A HÉT BOMBÁJA

BAJ VAN FIÚK! - A HÉT BOMBÁJA Baj van, fiúk - írja szerdai, Mandineren megjelent üzenetében Bencsik Gábor, a Magyar...

KIVÉGEZTE A VÉGREHAJTÓT, AKI KI AKARTA LAKOLTATNI!
KIVÉGEZTE A VÉGREHAJTÓT, AKI KI AKARTA LAKOLTATNI

KIVÉGEZTE A VÉGREHAJTÓT, AKI KI AKARTA LAKOLTATNI Kivégezték a végrehajtót kilakoltatás közben [good_old_share] Németország, Karlsruhe Egy a végrehajtó által kezdeményezett...

Close